Buat Duit Dengan Bisnes Cup Cakes




Siapa Suka Makan Cup Cakes? 

Seingat saya suatu masa dulu peminat cup cakes ni tak lah ramai sangat. Tapi, sekarang ni, saya dapati ramai rakan-rakan saya sangat suka makan cupcakes. Sampaikan ada yang sanggup buat sendiri dan bawa ke pejabat untuk dicuba oleh rakan-rakan sepejabat termasuklah saya. hehe..Rezeki jangan ditolak.Saya ni tukang rasa ja. Ada yang sedap. ada yang biasa-biasa saja. 

Nak buat cupcakes ni bukan senang...sebab kena tahu teknik,sukatan serta bahan-bahan yang betul untuk buat cupcakes. Mungkin anda boleh cuba buat sendiri melalui resipi yang boleh didapati dengan percuma di internet. Tapi, tanpa kemahiran dan teknik yang betul, tak mungkin anda boleh dapat hasilkan kek yang sedap. Ada yang lebih advance lagi mungkin pernah ikuti kelas belajar buat cup cakes. Tapi, bile balik rumah, cuba buat sendiri tak jadi la pulak. Nak tanya dengan kawan-kawan malu la..

Selesaikan Masalah Anda

Saya rasa anda patut lihat Panduan Lengkap Cara Membuat Cup Cakes  yang disediakan oleh Puan Shida. Ianya dalam bentuk video step by step langkah-langkah menghasilkan cupcake yang lembut, sedap dan menarik minat orang. Anda akan ditunjukkan cara buat adunan dan juga hiasan. Bermula daripada perkara asas seperti memilih bahan-bahan hinggalah ke bahagian dekorasi menghias cupcake supaya menjadi cantik, lembut dan sedap untuk dimakan, 

Buat Duit Dengan Bisnes Cup Cakes

Bila anda dah berjaya mengikut langkah-langkah dalam pakej video dan terbukti menghasilkan cupcakes yang lembut, sedap dan menarik jangan lokek untuk memberi kepada jiran-jiran dan kawan-kawan pejabat untuk mereka merasanya. Jika maklum balas yang diberikan positif, anda sudah boleh mula buat bisnes cup cakes dari rumah. Buat permulaan cubalah hantar ke kantin pejabat, kantin sekolah, kedai runcit ataupun pasarkan melalui facebook. Dengan cara ini, nampaknya anda sudah mula melangkah untuk menceburi bidang perniagaan kecil-kecilan dan menjana pendapatan tambahan untuk keluarga.  

Boleh Untung ke Bisnes Cup Cakes ni?

Hmm..kalau anda ada masa cubalah tanya sendiri harga cupcakes yang dijual dipasaran. Selalunya harganya dalam RM3 hingga RM4. Sedangkan kos nak buat sebiji cupcakes dibawah RM1. Cubalah anda kira sendiri keuntungan yang anda dah dapat daripada sebiji kek. Katakanlah sebiji kosnya RM0.70 sen. Selepas tu jual RM3.50. Dah untung 5 kali ganda tu.WOW.. kira dah okay sangatlah tu.  Bisnes macam ni la yang dicari..Jangan tunggu lagi.. dapatkan segera Panduan Lengkap Cara Membuat Cup Cakes 

Apa Anda Dapat Dengan Panduan Lengkap ini

1. 5 Video Cara Membuat Cupcake dan Hiasan
2. 4 Video Cara Buat Dekorasi
3. 3 Panduan Dalam Bentuk Ebook
4. Bonus!!


Apa Kelebihan Memiliki Panduan ini?

Sekiranya anda begitu berminat untuk menceburi bidang bisnes dengan Cup Cakes ni, saya sangat sarankan anda mendapatkan panduan lengkap ini. Ini adalah kerana anda akan mendapat tahu teknik rahsia yang selama ini disimpan oleh rakan anda yang pandai buat cup cakes sedap tu. Anda juga selepas ini akan pandai membuat adunan cup cakes yang lembut dan sedap dan juga pandai dekorasi cup cakes yang cantik dan menarik minat. 

Anda juga tak akan rugi kerana anda boleh tengok video ini berulang kali sampai faham. Kalau tak faham pun, anda boleh bertanya dengan Puan Shida di Facebook. Sudah ramai yang berjaya buat cup cakes sedap dengan bantuan CD ini. Lihat sendiri testimoni ikhlas mereka di laman web Panduan Lengkap Cara Membuat Cup Cakes 

Sebelum terlupa,anda juga layak mendapat bonus jika dapatkan panduan ini sekarang..lihat sendiri bonus tersebut di dalam laman web Panduan Lengkap Cara Membuat Cup Cakes 

Oleh itu, dapatkan segera Panduan Lengkap Cara Membuat Cup Cakes sebelum harganya dinaikkan

cara membuat Cup cakes

Buat Duit Online Dengan UsdBlaster.com

Salam Mesra,

Hari ni saya nak review satu sistem Buat Duit Online iaitu UsdBlaster.com. Satu dapat tahu tentang program buat duit online ini melalui email spam yang selalu saya terima. Mula-mula tu saya tak layan sangat dengan email sebegini. Tapi lama kelamaan saya tertarik pula nak ambil tahu pasal UsdBlaster.com ini

Pengenalan

Website ini dalam bahasa Melayu. Tapi ada bercampur dengan bahasa Inggeris juga. Bahasa yang digunakan mudah difahami. 

Bagaimana Sistem Berfungsi? 

Mula-mula tu saya memang ragu-ragu bila baca sales letter website ni. Apa tidaknya, anda tak perlu buat semua ini

- Tak perlu buat website
- Tak perlu Bayar hosting
- Tak perlu buat pemasaran artikel
- Tak perlu buat FB Ads dan fanpage
- Tak perlu belajar SEO yang susah tu
- Tak perlu guna google adword

Ia juga bukan PTC, PPC, PPV, CPA. Abis tu, kalau semua benda tu tak perlu buat... macam mana nak jana pendapatan pulak? Nak buat bisnes mesti ada jual sesuatu kan? Kalau jual sesuatu mesti kena buat promosi. Dah tu dia cakap tak payah buat semua teknik pemasaran (promosi) diatas. Setakat yang saya tahu, semua perniagaan perlukan pemasaran. Pelbagai kaedah pemasaran yang perlu di praktikkan untuk menjana jualan. Tiada promosi macam mana orang nak beli produk kita.

Kelebihan & Kekuatan

Tapi, UsdBlaster.com ni best sebab anda tak perlu buat produk sendiri, laman web dan promosi. Anda cuma perlu tahu surfing internet dan tahu gunakan email. Senang sangat tu. Budak sekolah pun boleh buat!. UsdBlaster.com ni sesuai kepada sesiapa yang nak buat duit USD je. Sebab saya tengok bukti income semua dalam USD. Produk yang terjual pula seperti produk clickbank.

Sistem ini sangat mudah dibuat kerana hanya perlu setup sekali sahaja. Ada 5 langkah aje. Ambil masa sejam untuk setup. Lepas tu, anda boleh lupakan sahaja. Tau-tau duit dah masuk dalam akaun paypal anda. Haa..anda perlu ada akaun paypal juga ya. Kalau belum ada, daftar la PERCUMA disini : PAYPAL

Kesimpulan

Berdasarkan pemerhatian saya, sistem UsdBlaster.com ini boleh dicuba oleh sesiapa sahaja yang nak kerja mudah. Setup sekali je, lepas tu duduk diam tunggu duit masuk akaun. Suka saya ingatkan, anda perlu sediakan kad kredit ataupun debit kad untuk buat setup sistem UsdBlaster.com ni nanti. 

Jangan bimbang, anda akan dapat panduan yang dijanjikan. Cuma terpulang sama ada anda nak ikut panduan tersebut tu atau tak. Tapi..kalau tak ikut macam mana nak dapat duit dalam USD tu yer..Join segera kalau anda takut naik harga!



buat duit dengan usdblaster