Buat Duit dengan simkad panjang umur onexox

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Hanya dengan menggunakan 1 simkad, sudah melayakkan anda mendapat LESEN YANG SAH untuk buat duit dengan topup tanpa menjual topup. 


Semakin ramai mendaftar sebagai pengguna simkad ini melalui anda, anda layak untuk dapat komisen topup mereka tanpa mengurangkan walau sedikitpun nilai topup mereka.. 


Saya tak suruh anda menjual, anda guna henfon macam biasa setiap bulan, ajak orang lain daftar sebagai pengguna dan mereka juga guna henfon macam biasa

Yang BESTNYA...setiap kali mereka topup, anda akan mendapat komisen. 

Anda bukan dapat sekali,tapi berkali-kali

MEMPERKENALKAN SIMKAD ONEXOX


Simkad prepaid inovasi baru yang boleh buat duit dengan modal rendah



8 SEBAB ANDA PERLU JADI PENGGUNA SIMKAD ONEXOX




















Dengan hanya bermodalnya RM10 sahaja anda sudah boleh menjana

pendapatan setiap bulan


TESTIMONI PENGGUNA ONEXOX

1. Jimatkan panggilan, SMS dan Internet



Testimoni onexox jimat

2. Panjangkan Tempoh Sah sehingga 28 bulan ( 2 tahun 4 bulan). Topup bila habis kredit..bukan ikut habis tempoh sah...topup RM10 boleh guna 2-3 bulan der...



3. Internet Tanpa Had Kelajuan Tiada Terma Pay Per Use.  




4. BOLEH BUAT DUIT...Haaaa.... ini yang paling BEST 

Ganjaran Topup Percuma & Tunai (Sahabat One)

Anda akan dapat komisen 6% daripada keseluruhan nilai topup (Tambah nilai) pelanggan (rakan yang kita kenalkan itu) sampai bila-bila.  Tidak kira dimana saja dia topup, anda akan tetap dapat komisen..Hebat kan?





Contoh Pengiraan bonus User Get User 




20 org x RM50(topup) = RM1000 x insentif 6% = RM60

Bulan tu anda dpt topup FREE sebanyak RM60. 

Dan bulan berikutnya anda dapat lg selagi diorang buat topup. 

Lagi ramai anda kenalkan onexox, lagi banyak topup free...:-)


Telco yang anda guna sekarang ni boleh buat duit tak?

Internet laju tak?
Kredit tamat tempoh lebih 2 tahun tak kalau tak topup?

Kalau jawapan anda tidak,jom bertukar ke simkad onexox seperti saya.





MACAM MANA NAK JOIN?

1. DAPATKAN SIMKAD MELALUI PENJUAL SIMKAD ONEXOX BERDEKATAN TEMPAT TINGGAL ANDA.
Image result for jual simkad onexox


atau...


2. DAPATKAN SIMKAD DARIPADA SAYA. SAYA GUNAKAN KHIDMAT POS MALAYSIA

LEPAS TU NAK BUAT APA?

Bila simkad dah berada di tangan anda

HANTARKAN GAMBAR BERIKUT KEPADA SAYA

1. Gambar Kad Pengenalan
2. Gmbar no siri simkad


whatsapp/sms ke +6010-8787826

atau anda 

ANDA MINAT BERNIAGA?



j






+6010 878 7826



OUT THERE WE ARE ONE


P.S- Pembayaran insentif jualan sepanjang hayat - selagi pelanggan anda menggunakan talian prabayar ONEXOX Prepaid.

**Sila tambah +6 di hadapan no 0108787826 jika anda tak jumpa wassap saya




Nak jana income dalam USD tak henti-henti?

Salam Sabtu,

Terima kasih kerana sudi melawat blog admin

Hari ni admin nak kongsikan satu program mudah buat duit online

Admin dah join..dan terus bertindak..hehe..dah dapat balik modal 



Sapa-sapa ada akaun paypal disarankan join

Cukup mudah..tugas anda copy dan paste je..kemudian duit masuk

Modal cuma 1usd je..

Berminat? KLIK DISINI


Bagaimana Nak Promosi Affiliate Cara Pro

Salam 1 Malaysia

Ramai yang dah tahu satu cara mudah nak menjana pendapatan di internet adalah melalui affiliate

Tapi...adakah anda sedar bahawa sesuatu yang MUDAH tak semestinya senang kan?

Ya..

Orang yang tak pernah merasa duit komisen Affiliate pasti akan tercari-cari cara mana yang paling MUDAH dan SENANG nak dapat Jualan

Saya juga pernah alami perkara yang sama. Macam-macam cara dah cuba

Iklan percuma, group iklan FB, buat blog, youtube dan sebagainya..tapi satu pun tak menjadi





Anda akan didedahkan dengan teknik Promosi Affiliate Cara pro yang boleh menyebabkan email anda dihujani dengan komisen affiliate