Tamar Cocoa : Minum Pun Boleh Dapat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera 

Hari ni admin nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang MasyaAllah sangat LAZAT dan SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.



Admin dapat tahu tentang minuman ini bila terbaca status rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Sekadar ingin mencuba, admin beli 1 pek Tamar Cocoa terlebih dahulu.

Tak sampai 3 hari, sudah habis dibancuh oleh anak-anak admin. Rupanya mereka sangat suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ini.


Kebetulan minggu lalu admin ambil cuti satu hari kerana ada urusan di Jabatan Pendaftaran Negara, Admin dapat tahu berdekatan dengan tempat tu ada stokis produk Alhaddad. Tanpa membuang masa,admin terus dapatkan 2 pek Tamar Cocoa, mee kering dan bihun. Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, terus boleh daftar jadi ahli Alhaddad. 1 Pek lagi dikira pada harga ahli. 


Yang PALING BEST..anda dapat komisen RM0.70 setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pun boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk Al Haddad lagi dan lagi ni..


Ini bukti komisen diterima baru-baru ini




Nampak sikit je kan? 


Takpa..anda boleh duduk dan tengok.. atau anda join team kami..saya akan guide


Tahukah anda walaupun komisen yang diberi hanya sen-sen, ada ahli yang dah jana income 4-5 angka sebulan dengan Tamar Cocoa. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Cuba bandingkan komisen bulan February.


Nampak tak peluang disitu? 


Terima kasih kepada sahabat yang yakin dan percaya kepada produk Muslim.


Ini pula transaksi sepanjang bulan Oktober. Bole semak di website. Urusan telus.





Selain daripada Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain  seperti gambar dibawah 



produk alhaddad



Rata-rata yang mengamalkan Tamar Cocoa terdiri daripada kalangan ibu yang menyusu.

Melalui bacaan di blog-blog, saya dapati banyak testimoni yang menyatakan Tamar Cocoa membantu menambah susu. 


[ Keahlian Alhaddad MUDAH dan MURAH ]  

***Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga RM22, dah LAYAK untuk saya daftarkan dan jadi ahli secara PERCUMA , saya berikan username & password untuk pengesahan keahlian anda. ***

*** syarat diatas sah setakat 31 Ogos 2016

Bermula 1 Sept 2016, berikut adalah syarat daftar ahli:

Beli 3 produk ( 1 harga pasaran, 2 harga ahli), saya akan daftarkan anda sebagai ahli secara PERCUMA

SERENDAH RM63.00 (SEM) /RM72.10 (SS), dapat 3 paket besar tamar cocoa 

Admin, saya nak daftar ahli sekarang juga!!!!

(pastikan ada whatsApp)

Harga belum masuk kos pos ye.  

Nota- Belian pertama HENDAKLAH melalui pos. Belian seterusnya boleh dapatkan daripada stokis terdekat. 

Senarai stokis terdekat akan dikongsikan kepada anda selepas berjaya daftar sebagai ahli.

Cara-cara nak buat duit dengan Tamar Cocoa

1. BELI dan GUNA SENDIRI 

2. SYORKAN kawan buat perkara sama 

3. Kawan anda pula SYORKAN kawan dia buat benda sama 

Anda tak WAJIB menjual pun.  

Belanja kawan di pejabat minum tamar cocoa atau jamu tetamu yang ziarah ke rumah anda minum Tamar Cocoa.

Bila dia minum rasa sedap tentu diapun nak tahu lebih lanjut. Kongsilah cerita pasal faedah join ahli tamar cocoa.

Anda cuma SYORKAN kawan tukar produk minuman coklat yang biasa mereka minum kepada produk muslim. Kita sokong produk muslim. InshaAllah sama-sama kita kembangkan ekonomi muslim. 

Sama-sama kita berjihad dan bersatu.  Setiap bulan anda beli Tamar Cocoa untuk kegunaan sendiri.  Kawan anda pun beli untuk kegunaan sendiri.  Sambil nikmati kelebihan produk Tamar Cocoa, anda akan diberi ganjaran.  

Anda beli dapat komisen, kawan anda beli, pun anda dapat komisen.  makin ramai kawan atas kawan atas kawan atas kawan... makin banyak komisen tapi... jangan pula jadi sibuk nak kaut untung sampai jadi tak tentu hala boleh dapat guna free dan ada sedikit extra income kira okey la. Mudahnya, biar hati ikhlas nak tolong orang kaya tak kaya tu letak belakang dulu


Ini contoh jika anda daftar 7 ahli
 

anda beli kami bagi duit


Kalau anda minat menjual, boleh dapat lebih lagi, Anda beli harga RM19.10, jual balik harga RM22. Dapat untung RM2.90. Anda boleh bukak meja jualan di masjid, pasar tani, uptown dll.

BERMINAT?

SMS/Wassap 010-878 7826

atau 


========================= 
3 Bonus istimewa untuk AHLI : 
========================= 

√ Komisen Peribadi - Beli sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70 

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan beli TC dan daftar ahli .Dapat lagi komisen. 

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM19.10, boleh jual pada harga : RM22 , dapat untung runcit RM2.90.  


BONUS TAMBAHAN 

√  Link Senarai Stokis Terdekat 

√  WhatsApp Support Group 

√  FB Support Group 


ADA SOALAN?

Hubungi admin, klik link bawah ni (pastikan ada wasap)


(sms/whatsapp/telegram) 

Tips: Jika tak jumpa dalam wassap sila add code +60 cth : +6010-8787826


-----------------------------------------------------------------------------------------

Mencari PENGEDAR TERDEKAT?? >>>KLIK DISINI


 Disini admin senaraikan ahli yang mendaftar dengan #HNNetwork dan menjadi pengedar sah Alhaddad Marketing Sdn Bhd. Jika mereka tak respon, terus hubungi admin

*SABAH*

Putatan (Taman Teluk Villa), Abdul Halim (Admin) 010-878 7826 

Ketiau, Khalid Kalali 010-865 1290 *new*

Kinarut (SMK Kinarut), Cgu Farahiyah 019-461 1957

Likas, Hanisah 014-351 9279

Sipitang (Mesapol), Ustzh Norida 0138220816

Ranau (kg.Lukapon), Astutie Middie(FB: Astutie Middie) 014-567 5698 

Tawau (Batu 2), Vera Febriana 019-897 8279

Penampang (Kendara Apt), Fina 017-833 1077

Pasir Putih, Putatan, Raimi 010-319 1803

Kota Belud, Sapian 016-843 2755

Pengedar Diperlukan !!!

*PERLIS*

Beseri, Azlina abu Bakar 013-580 0494

*KEDAH* 

SUNGAI PETANI, KAK WA@NORISMA 019-425 2586 

Sungai Petani (Taman Melor), Tn Nazru 019-572 2497

Jitra (Taman Desa Tanjung), Nor Fazlina 013-510 6840 

Kota Kuala Muda/Kangar, MOHAMAD ASYRAF 012-432 3502 

Sik , Noor Zahidah Md Said  019-412 5854

*PULAU PINANG*

Bayan Lepas (I-park Jln Rajawali), Amarina 019-441 8069

Bayan Lepas (kem sg ara), Zaidi 019-4341944/019-5901944

Balik Pulau, Tarmizi 012-541 0161

Georgetown, Asmida 013-448 5387 

*PERAK* 

Ipoh (Taman Rapat Permai), Normah Ishak 013-400 4684 **STOKIS MOBILE 

Gerik (Felda Papulut)M Zaki 0175797689

Kuala Kangsar (Manong), Mimi Azura 013-469 5402

Lenggong, Ribhah Mat Hassan  019-598 0820

Bagan Serai, Siti Mariam Mukhtar 012-226 1626

Parit Buntar, Siti Fatimah 012-472 4361

Pengkalan Hulu, Izzureen 011-3626 719

*SELANGOR*

Sepang (Sg Pelek), Nazri 012-923 5919

Sepang (Kota Warisan), Nurul Aisha 014-297 7852

Shah Alam (Seksyen U8), Firdaus 012-671 3473

Shah Alam (Seksyen 27), Atikah 016-237 9873

Sg Buloh (Hospital Sg Buloh), Jumuatul Solleha 017-542 3336

Serendah (Pinggiran Tasik Kiambang), Haniza 017-847 6010

PJ (Tmn Dato' Harun), Muzalifah (FB : CT Efa) 012-6698673 

Subang (Kg Melayu), Abdul Aziz 010-905 3887

Subang Jaya (SS14/4B), Ayu Oriza 016-3917676

Bandar Sri Damansara, Hafizah 012-350 5665  

Kota Damansara, Norhanim Ensah 012-384 1240  

Seri Kembangan, Norita Ratna 012-940 6825

Bandar Sri Putra, Nur Nisha 019-331 7571 *new*

Kajang Perdana, Taufik 017-884 5223

Kajang (Sungai Sekamat), Siti Aisah 019-326 3972

Kajang (Taman Jasmin), Radiah 013-3079132

Kajang (Taman Prima Saujana), Masnah 017-225 6115

Kajang (Taman Bukit Mewah), Siti Hanum Othman Ong 018-368 9338 

Kajang (Taman Kajang Baru, Sg Jelok), Edlyna Idris 0111-325 6215 (CALL SHJ) 

Tmn Sijangkang Permai (TPG), Ruzita 013-772 6286*new*

Telok Panglima Garang, Ismahani 017-6178319

Klang (Taman Bunga Melor), Ridzuan mahbub 011-1868 0679

Klang (Jalan Bukit Kuda) , Izhar Ismail 011-3241 6166

Klang (Bandar Bukit Tinggi 2), Azliza Abdullah 019-316 1645 

Klang (Rantau Panjang), Norhaiza Zakaria 017-687 3262

Klang (Bukit Tinggi), Juliana Mohd 017-737 5798 

Kuala Selangor (Smpg 3 Kg jeram), Shailla Mat Noor 013-673 5514

Selayang (Taman Prima Selayang), Rohaida Abdul Talib 014-247 0161

Ampang (Tmn Bukit Permai), Hasan Bisri Masra 011-1694 4464/011-3630 2398 

Ampang (Ampang campuran), Nortikah Abdullah 012-401 7281

Bandar Tun Hussein Onn, Nafisah 013-267 0717

Bandar Tun Hussein Onn, Mohamed Meera 019-546 2097

Cheras (Pangsapuri Meranti), Mohd Rustam Hamzah 013-981 9285

Cheras, Nor Azrieza Ahmad Sobri 011-2343 0166
  
Keramat, Mohd Banuri 016-2883007

Pantai Dalam, Ampang (Selangor), Mohd Emraan Sharuddin 019-282 8075

Sentul, Bkt Damansara & TTDI, Siti Mariam Mt Bakri 012-397 9284

Presint 8, Razilah Razali 016-521 9054

Presint 5, Maimunah 019-253 2667

*NEGERI SEMBILAN*

Seremban, Khairul  013-386 5500

Batu Kikir, Ezawati 017-328 5434

*MELAKA*

Jasin (Kesang Jaya), Norihan Binti Hashim 016-9745889

Durian Tunggal , Ust. Azahri Ahmad 012-620 5143

Bukit Rambai, Azidah 017-913 1604

*JOHOR*

Batu Pahat (Kg Punggor Laut Barat), Norazila (kak zila) 017-763 1869

JB (Tmn Pulai Indah), Mastura (FB: Mas Namaku) 013-7701902

Pengerang (Teluk Ramunia), Siti Aishah 013-793 3475

Skudai (Kampung Maju Jaya), Mazurin Binti Mohd Shah (FB : Mazurin) 019-7219938

Johor Bahru, Hajah Sharifah 019-773 6768 

Tangkak, Maizal (FB : Eja Mai) 019-7120604

Muar (Pt.Keroma), Norlizah 018-7910915

Muar, Eleena 012-391 7395

Masai, Ayu 012-718 7185 

*PAHANG*

Kuantan (Balok), Amir 014-507 2120

Kuantan (Perkampungan Sg Isap 2), Norita 019-949 7186

Kuantan, Roslina 017-969 2446 

Kuantan, Izanie 019-995 9112

Kota Gelanggi 2, Hafidzah Zambri 019-550 8962

Mentakab, Zulaikha 011-1290 2158

*TERENGGANU*

Jertih, Liana 011-2566 5275*new*

Kerteh, Kemaman, Rohayu Maarof 018-770 7954

*KELANTAN* 

Kota Bharu, Hafizah 017-624 3996 *new*

Kg Temangan, Machang Zuhaya 014-826 4768

Kota Bharu, Nazayati 014-507 5686 

*SARAWAK*

Sibu (Kem Oya), Syafeza 010-960 3554 *new*

Limbang, Linna +67387239711  

Kota Samarahan, Ratna 017-322 5875
  
Bintulu, Mohd Fathullah 010-5912341
        
Bintulu, Florida 011-19197542 


TIADA RAKAN NIAGA KAMI BERDEKATAN KAWASAN ANDA?

PELUANG ANDA DILANTIK SEBAGAI RAKAN NIAGA KAMI MASIH TERBUKA LUAS...

RAKAN NIAGA DIPERLUKAN!!!

DAFTAR SEGERA SEBAGAI AHLI DAN SAYA AKAN SENARAI NAMA ANDA DISINI!!

BERMINAT ??

Klik link ni >>>  010-878 7826  UNTUK INFO LANJUT...

((((Cara pantas utk wasap tanpa save nombor telepon)))) 

1. Buka google chrome/mozilla di telefon anda
2. Taip www.wasap.my/6notelefon cth www.wasap.my/60108787826