Tamar Cocoa : Minum Pun Boleh Dapat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera 

Hari ni admin nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang MasyaAllah sangat LAZAT dan SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.



Admin dapat tahu tentang minuman ini bila terbaca status rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Sekadar ingin mencuba, admin beli 1 pek Tamar Cocoa terlebih dahulu.

Tak sampai 3 hari, sudah habis dibancuh oleh anak-anak admin. Rupanya mereka sangat suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ini.


Kebetulan minggu lalu admin ambil cuti satu hari kerana ada urusan di Jabatan Pendaftaran Negara, Admin dapat tahu berdekatan dengan tempat tu ada stokis produk Alhaddad. Tanpa membuang masa,admin terus dapatkan 2 pek Tamar Cocoa, mee kering dan bihun. Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, terus boleh daftar jadi ahli Alhaddad. 1 Pek lagi dikira pada harga ahli. 


Yang PALING BEST..anda dapat komisen RM0.70 setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pun boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk Al Haddad lagi dan lagi ni..


Ini bukti komisen diterima baru-baru ini




Nampak sikit je kan? 


Takpa..anda boleh duduk dan tengok.. atau anda join team kami..saya akan guide


Tahukah anda walaupun komisen yang diberi hanya sen-sen, ada ahli yang dah jana income 4-5 angka sebulan dengan Tamar Cocoa. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Cuba bandingkan komisen bulan February.


Nampak tak peluang disitu? 


Terima kasih kepada sahabat yang yakin dan percaya kepada produk Muslim.


Ini pula transaksi sepanjang bulan Oktober. Bole semak di website. Urusan telus.





Selain daripada Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain  seperti gambar dibawah 



produk alhaddad



Rata-rata yang mengamalkan Tamar Cocoa terdiri daripada kalangan ibu yang menyusu.

Melalui bacaan di blog-blog, saya dapati banyak testimoni yang menyatakan Tamar Cocoa membantu menambah susu. 


[ Keahlian Alhaddad MUDAH dan MURAH ]  

***Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga RM22, dah LAYAK untuk saya daftarkan dan jadi ahli secara PERCUMA , saya berikan username & password untuk pengesahan keahlian anda. ***

*** syarat diatas sah setakat 31 Ogos 2016

Bermula 1 Sept 2016, berikut adalah syarat daftar ahli:

Beli 3 produk ( 1 harga pasaran, 2 harga ahli), saya akan daftarkan anda sebagai ahli secara PERCUMA

SERENDAH RM63.00 (SEM) /RM72.10 (SS), dapat 3 paket besar tamar cocoa 

Admin, saya nak daftar ahli sekarang juga!!!!

(pastikan ada whatsApp)

Harga belum masuk kos pos ye.  

Nota- Belian pertama HENDAKLAH melalui pos. Belian seterusnya boleh dapatkan daripada stokis terdekat. 

Senarai stokis terdekat akan dikongsikan kepada anda selepas berjaya daftar sebagai ahli.

Cara-cara nak buat duit dengan Tamar Cocoa

1. BELI dan GUNA SENDIRI 

2. SYORKAN kawan buat perkara sama 

3. Kawan anda pula SYORKAN kawan dia buat benda sama 

Anda tak WAJIB menjual pun.  

Belanja kawan di pejabat minum tamar cocoa atau jamu tetamu yang ziarah ke rumah anda minum Tamar Cocoa.

Bila dia minum rasa sedap tentu diapun nak tahu lebih lanjut. Kongsilah cerita pasal faedah join ahli tamar cocoa.

Anda cuma SYORKAN kawan tukar produk minuman coklat yang biasa mereka minum kepada produk muslim. Kita sokong produk muslim. InshaAllah sama-sama kita kembangkan ekonomi muslim. 

Sama-sama kita berjihad dan bersatu.  Setiap bulan anda beli Tamar Cocoa untuk kegunaan sendiri.  Kawan anda pun beli untuk kegunaan sendiri.  Sambil nikmati kelebihan produk Tamar Cocoa, anda akan diberi ganjaran.  

Anda beli dapat komisen, kawan anda beli, pun anda dapat komisen.  makin ramai kawan atas kawan atas kawan atas kawan... makin banyak komisen tapi... jangan pula jadi sibuk nak kaut untung sampai jadi tak tentu hala boleh dapat guna free dan ada sedikit extra income kira okey la. Mudahnya, biar hati ikhlas nak tolong orang kaya tak kaya tu letak belakang dulu


Ini contoh jika anda daftar 7 ahli
 

anda beli kami bagi duit


Kalau anda minat menjual, boleh dapat lebih lagi, Anda beli harga RM19.10, jual balik harga RM22. Dapat untung RM2.90. Anda boleh bukak meja jualan di masjid, pasar tani, uptown dll.

BERMINAT?

SMS/Wassap 010-878 7826

atau 


========================= 
3 Bonus istimewa untuk AHLI : 
========================= 

√ Komisen Peribadi - Beli sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70 

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan beli TC dan daftar ahli .Dapat lagi komisen. 

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM19.10, boleh jual pada harga : RM22 , dapat untung runcit RM2.90.  


BONUS TAMBAHAN 

√  Link Senarai Stokis Terdekat 

√  WhatsApp Support Group 

√  FB Support Group 


ADA SOALAN?

Hubungi admin, klik link bawah ni (pastikan ada wasap)


(sms/whatsapp/telegram) 

Tips: Jika tak jumpa dalam wassap sila add code +60 cth : +6010-8787826


-----------------------------------------------------------------------------------------

Mencari PENGEDAR TERDEKAT?? >>>KLIK DISINI