Buat Duit Dengan CMD Revell iEXP4U

Satu lagi peluang buat duit tahun 2015 ini adalah Buat Duit dengan CMD Revell iEXP4U. Melalui CMD Revell iexp4u ini, anda berpeluang menjana pendapatan RM1,000 setiap hari bersamaan RM30,000 sebulan

ANDA MAHU INCOME BEGINI???

testi1

Bagaimana ANDA boleh buat duit dengan 
CMD revell Iexp4u?

Caranya:

Mudah saja....

1. Anda serius NAK
2. Ada Modal
3. Sanggup USAHA

Rakan anda juga buat perkara yang sama seperti yang anda telah buat.

Itu sahaja.

Dengan satu produk sahaja anda boleh menjana pendapatan 3, 4 hingga 5 angka..

Anda guna + suka + kongsi = Pendapatan Lumayan



Anda kongsi kerana diri anda sendiri testimoninya...lebih ikhlas dan menyakinkan...


ANDA TAK PERLU

X MENJUAL..

X keluar rumah 

ketuk pintu rumah orang pun...

X SIMPAN STOK 

X POS BARANG


Kalau mereka guna saja tanpa jadi ahli, mereka cuma dapat manfaat produk, tak ada peluang buat duit


APA ANDA AKAN DAPAT??


1. Bonus Sponsor = RM50


Contoh kiraan:

1 botol CMD, ANDA dapat UNTUNG RM50

5 botol CMD , ANDA dapat UNTUNG RM250 sehari

Sebulan dah RM7500

2. Bonus Pasangan (Pairing) - 12% = RM12

Bonus pairing dibayar secara harian. Setiap hari mesej kemasukan Bonus melalui SMS di hantar ke henpon masing-masing sekitar jam 10 pagi.

3. Bonus Matching (Group Bonus)
Level 1 - 10%
Level 2 - 5%

4. Bonus CTO (HANYA UNTUK DIAMOND)




Kunci menjana duit yang banyak di iEXP4U 
hanya berkongsi produk CMD ini cuma dengan 2 orang saja. 

Jika setiap kawan anda dapat lakukan ini, 
anda akan menjana pendapatan dalam CMD Revell

Yang jadi masalahnya kalau anda buat sorang2. Memang confirm takkan berjaya. 


3 faktor penting untuk berjaya dalam bisnes networking


1. Ada MENTOR 
2. Ada TEAM yang saling menyokong sesama ahli
3. Ada SISTEM yang mudah ditiru dan duplikasi


Bagaimana TEAM kami dapat membantu ANDA untuk buat bisnes ni ?

1. Anda akan dibimbing oleh mentor yang telah berjaya mencapai pendapatan hingga 5angka sebulan melalui 3 FB Group Support dan 2 WhatsApp Group. 

2. Anda akan diajar mempromosikan CMD Revell menggunakan pemasaran online seperti facebook dan website. Anda akan diberikan website promosi secara PERCUMA. Contoh website LIHAT SINI 

3. Anda boleh copy dan paste ribuan ayat dan gambar testimoni dalam group support

4. Anda tak perlu cari orang, orang yang cari kita

5. Anda tak perlu pos barang

6. Anda tak perlu keluar jumpa orang pun..duduk depan komputer je. dah ramai dalam team kami berjaya melalui teknik ini.

7. Anda boleh bina network dulu sebelum mula buat bisnes ...KLIK DISINI

Niat kita nak bantu orang lain sihat..InsyaAllah duit akan datang dengan sendirinya


TESTIMONI AHLI GROUP SAYA



klik gambar untuk besarkan






Contoh sms bonus yg masuk ke HP ahli setiap hari..

sms

Pendapatan bulanan dari ribuan hingga ratusan ribu ringgit sebulan tak lagi mustahil walaupun bermula dengan modal yang kecil.

Buat Duit Dengan CMD Revell iexp4u


Kenapa CMD Revell iEXP4U  ? 

  • CMD Revell adalah bisnes sebenar, platform yang terbaik dengan modal rendah tapi mampu menjana pendapatan yang lumayan secara berterusan
  • Produk CMD ni dah 20 tahun di pasaran Malaysia dengan ribuan testimoni pelbagai penyakit
  • Syarikat telah bertapak di Malaysia selama 27 Tahun - Sangat Kukuh 


Pakej Perniagaan CMD iEXP4U

1) SILVER - RM178 ( 1 botol 120ml PERCUMA 1 botol 65ml)

Bonus Sponsor RM50
Potensi Sehari RM1000

cmd silver


2) Gold - RM470.70 ( 3 botol 120 ml PERCUMA 1 botol 65ml)

SPONSOR BONUS RM150
Pontensi RM4500 Sehari


cmd gold


4) Diamond - RM909.50 ( 6 botol 120ml PERCUMA 1 botol 65ml)

SPONSOR BONUS RM300
Pontensi RM6000 Sehari



cmd diamond




Yang bestnya, yang kecil boleh taja yang besar. 



Contohnya anda Silver boleh taja Diamond dan ANDA akan dapat Bonus Sponsor RM300

Jika anda minat bisnes, saya sangat syorkan anda terus daftar diamond sebab boleh dapat semua bonus dalan CMD Revell IEXP4U

Saya hanya memerlukan individu yang SERIUS NAK, ADA MODAL dan SANGGUP USAHA

Yang malas nak USaHA tak payah la buang masa annda. Simpan je la duit anda tu. Kerana ini bukannya Pelaburan atau skim cepat kayap..Yang berusaha sahaja yang akan dapat HASILNYA...


ANDA Berminat?

SMS/WhatsApp 


Abdul Halim Ismail 
+010-8787826
Contoh: CMD Ahmad hantar ke 010-8787826

Ada soalan?

Isi Borang dibawah ini

Powered byEMF Contact Form





ikhlas
Abdul Halim Ismail 
010-8787826
MYSAB1087294