Review : Buat Duit Dengan Mybesteam


Buat Duit Dengan Mybesteam. Dah banyak kali anda baca tentang bisnes online. Ada bermacam macam teknik diajar oleh pakar bisnes online. 

Tapi tak ramai yg boleh ikut apa yang diajar dalam ebook panduan tersebut. Ada juga yang dah cuba buat tapi masih tak berjaya.

Untuk berjaya dalam bisnes online, perlu ada mentor dan ilmu yang cukup. Mentor sangat perlu untuk guide anda jalan yang betul..Belajar tanpa guru sangat bahaya.

Tanpa ilmu yang cukup, anda akan rasa tidak yakin. Ilmu yang anda perlu kuasai tak lain dan tak bukan adalah ilmu pemasaran(marketing). Pemasaran adalah jantung untuk mana-mana bisnes. Jika bisnes anda berjalan tanpa pemasaran, maknanya bisnes anda takkan bertahan lama.

Antara teknik pemasaran yang anda perlu kuasai adalah teknik pemasaran emel dan pemasaran fesbuk.

Untuk mulakan pemasaran emel, anda perlu tahu bina landing page dan squeeze page. 

Diluar sana ramai yang buat servis bina landing page ni dan dikenakan bayaran. Itu tak masuk lagi kos beli domain dan hosting. 

Tahukah anda boleh bina landing page secara percuma sahaja. Bayangkan berapa banyak anda boleh berjimat...

Fesbuk bukan saja diguna untuk bersosial, malah boleh diguna untuk buat bisnes. Pemasaran fesbuk tak semuanya berbayar. jika anda tahu tekniknya, boleh guna secara PERCUMA...

Inilah ilmu yang anda akan dapat bersama dengan mybesteam 

Jika anda berminat nak belajar buat sendiri dan jimat duit, saya syorkn anda sertai mybesteam sekarang!!. Anda akan dapat 5 ebook ini. 

Image result for mybesteam



1.Teknik Promosi Menggunakan Grup



Menarik Beribu-ribu Tafik Ke Website Anda Secara Percuma!


Tak kira anda guna apa jua cara promosi pun, jika tiada trafik (pelawat) ke website anda, maka kempen promosi anda adalah GAGAL! Dalam ebook ini, akan mendedahkan bagaimana anda boleh menggunakan Facebook grup  untuk menarik beribu-ribu trafik tanpa belanja sesen. 

Teknik ini merupakan cara alternatif untuk anda jika jimat beribu ringgit atas pengiklanan FB ads.


2. EZ Landing Page 


Landing page adalah laman web utk simpan nama dan emel pelawat. Tapi sebelum mereka berikan nama dan emel, anda mesti berikan offer yang terbaik yang tak boleh ditolak.


3. EZ Squeeze Page


Squeeze page pula adalah laman web, selalunya satu muka yang menerangkan tentang produk yang anda jual. Disitulah anda letakan manfaat produk, testimoni dan cara pelawat nak dapatkan produk.


4. Rahsia Mybesteam 

Cara buat duit dengan affiliiate mybesteam. 


5. Manual Mybesteam



Tak Kenal Maka Tak Cinta!


Manual ini akan memperkenalkan bagaimana anda menggunakan platform Mybesteam untuk tingkatkan pendapatan online anda. Ebook ini akan mendedahkan fungsi dalam sistem Mybesteam yang anda perlu tahu, selain itu, anda boleh gunakan ebook ini untuk mendidik ahli anda cara mengendalikan sistem ini.

Jadi, jika anda minat nak menjual servis bina squeeze page, bina landing page dan promosi d fesbuk group saya syorkan anda dapatkan pakej ini sekarang DISINI