Buat Duit Dengan CMD Revell iEXP4U

Satu lagi peluang buat duit tahun 2015 ini adalah Buat Duit dengan CMD Revell iEXP4U. Melalui CMD Revell iexp4u ini, anda berpeluang menjana pendapatan RM1,000 setiap hari bersamaan RM30,000 sebulan




Dengan satu produk sahaja anda boleh menjana pendapatan 3, 4 hingga 5 angka..anda guna..promote dan ceritakan pada kawan-kawan apa khasiat dan manfaat yang anda alami....


Guna dan jual lebih baik kerana diri anda sendiri testimoninya...

lebih ikhlas dan menyakinkan...

Caranya:
Anda beli sebotol 120ml terus menjadi ahli..PERCUMA sebotol 65ml ( TERHAD 30 JUN 2015)
Keahlian seumur hidup

Modal anda itu sepantas kilat akan dapat semula..anda tidak akan rugi...modal dapat kembali..kesihatan anda juga terjaga...bukan anda sahaja TETAPI seluruh ahli keluarga anda juga sebab produk ini boleh digunakan untuk semua lapisan umur...
sebotol tu anda boleh berkongsi dengan ahli keluarga yang lain...

KEISTIMEWAAN CMD - 1001 KHASIAT, BERIBU TESTIMONI

CMD bukan calang-calang produk dan bukan macam produk yang berlambak kat pasaran. Air kedua terbaik selepas air zam-zam. Air zam-zam mempunyai 99 mineral, CMD pula mempunyai 72 mineral. Dua-dua air beralkali. 


InsyaAllah semua penyakit dari baby sampai la ke orang tua.. Dengan izin Allah, boleh kita ubati dan cegah. Apa pon mencegah lagi baik dari mengubati kan? 


Antara khasiatnya ialah untuk: 

• Kencing Manis 
• Resdung 
• Darah Tinggi 
• Asma 
• Gout 
• Buasir 
• Barah Payudara & Usus 
• Begok 
• Meningitis & Thalasemia 
• Ceasarean 
• Jantung & Barah Jantung 
• Barah Otak 
• Darah Rendah 
• Strok 
• Angin Ahmar 
• Buah Pinggang 
• Migrain 
• Gastrik 
• Paru Berair 
• Kulit Kering 
• Berat Badan 
• Sakit Anggota Badan 
• Badan Letih 
• Kuat Merokok 
• Sakit Sendi 
• Kurang Selera Makan 
• Kecederaan & Patah Tulang 
• Ketagihan alcohol/ dadah

MACAMMANA PROSES CMD DI KATAKAN BERKESAN?


Concentrate Mineral Drops – Titisan air dari Mata Air Great Salk Lake. Tasik ni berada 1000KM jauh dari bandar.. Tiada pencemaran, di kelilingi gunung. Air hanya masuk tapi tak mengalir keluar. Begitu hebat ciptaan Allah. Air dari tasik ini lah yang berkhasiat untuk kita gunakan dan amalkan dalam kehidupan seharian kerana ianya kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat. Air tasik ini diekstrak dan disejat secara solar dan ditapis dan di pasteur secara semulajadi.


Bagaimana ANDA boleh buat duit dengan CMD revell ni ?

1. Bonus Sponsor = RM50


Contoh kiraan:

ANDA rekemen rakan beli 1 botol CMD (pakej silver) ANDA akan dapat BONUS RM50

5 rakan beli CMD Revell, ANDA akan dapat RM250 sehari

2. Bonus Pasangan (Pairing) - 12% = RM12

Bonus pairing dibayar secara harian. Ramai yang "tersenyum sorang2" setiap hari terima mesej kemasukan Bonus melalui SMS di henpon masing-masing sekitar jam 10 pagi.

3. Bonus Matching (Group Bonus)
Level 1 - 10%
Level 2 - 5%

Kunci menjana duit yang banyak di iEXP4U hanya berkongsi produk CDM ini cuma dengan 2 orang saja. Jika setiap kawan dan prospek anda dapat lakukan ini, anda akan menjana pendapatan dalam CMD Revell

Pakej Perniagaan CMD iEXP4U

1) SILVER - RM178 ( 1 botol 120ml PERCUMA 1 botol 65ml)

Bonus Sponsor RM50
Potensi Sehari RM1000

cmd silver


2) Gold - RM470.70 ( 3 botol 120 ml PERCUMA 1 botol 65ml)

SPONSOR BONUS RM150
Pontensi RM4500 Sehari


cmd gold


4) Diamond - RM909.50 ( 6 botol 120ml PERCUMA 1 botol 65ml)

SPONSOR BONUS RM300
Pontensi RM6000 Sehari



cmd diamond


Yang bestnya, yang kecil boleh taja yang besar. Contohnya anda Silver boleh taja Diamond dan ANDA akan dapat Bonus Sponsor RM300

Bagaimana Anda Boleh Buat Duit Dengan CMD iEXP4U Revell ?

Mudah saja, anda hanya perlu sediakan modal minima RM178 dan kenalkan/buat sponsor dua orang sahaja.

Rakan anda juga buat perkara yang sama seperti yang anda telah buat.

Itu sahaja.

Yang jadi masalahnya kalau anda buat sorang2. Memang confirm takkan berjaya. Disini saya nyatakan 3 faktor penting untuk berjaya dalam bisnes networking iaitu:

1. Ada MENTOR 
2. Ada TEAM yang saling menyokong sesama ahli
3. Ada SISTEM yang mudah ditiru dan duplikasi


Bagaimana TEAM kami dapat membantu ANDA untuk buat bisnes ni ?

1. Kami ada mentor yang telah berjaya mencapai pendapatan 5angka sebulan..

2. Kami merupakan team yang mempunyai kepakaran dalam dunia pemasaran online. Anda akan diajar mempromosikan CMD Revell menggunakan pemasaran online seperti facebook dan website. Anda akan diberikan website promosi secara PERCUMA. Contoh website LIHAT SINI 

3. Dalam support group kami ada ribuan ayat dan gambar testimoni yang anda boleh copy dan paste

4. Tak perlu cari orang, orang yang cari kita

5. Anda tak perlu pos barang

6. Anda tak perlu keluar jumpa orang pun..duduk depan komputer je. dah ramai dalam team kami berjaya melalui teknik ini.

7. Anda boleh cari downline dulu sebelum upgrade SILVER...KLIK DISINI

Niat kita nak bantu orang lain sihat..InsyaAllah duit akan datang dengan sendirinya

Nak jual tanpa jadi ahli pun boleh tapi harganya mahal la..lebih baik jadi ahli dapat harga MURAH. Lebih JIMAT..Sapa tak nak JIMAT kan?


TESTIMONI INCOME 

Ini SMS Bonus yang saya dah terima setakat ini


bonus cmd iexp4u pertama



Contoh sms bonus yg masuk ke HP ahli setiap hari..

sms

Pendapatan bulanan dari ribuan hingga ratusan ribu ringgit sebulan tak lagi mustahil walaupun bermula dengan modal yang kecil.

Buat Duit Dengan CMD Revell iexp4u

testi1



Kenapa CMD Revell iEXP4U  ? 

  • CMD Revell adalah bisnes sebenar, platform yang terbaik dengan modal rendah tapi mampu menjana pendapatan yang lumayan secara berterusan
  • Produk CMD ni dah 20 tahun di pasaran Malaysia dengan ribuan testimoni pelbagai penyakit
  • Syarikat telah bertapak di Malaysia selama 27 Tahun - Sangat Kukuh 




Jadi, Apa yang anda perlu buat?

1. Daftar sebagai ahli..boleh mula dengan pakej yang paling kecil. Kalau tak cukup modal rujuk DISINI

2. Copy paste ayat promosi dan gambar testimoni di group. Ada Ribuan ayat dan gambar TESTIMONI yang anda boleh gunakan. Produk ini tinggi permintaannya. 

Kami akan membantu akan melalui 

*FB messenger GROUP
*FACEBOOK support GROUP
*WhatsApp GROUP

Berminat?

SMS CMD<>Nama hantar ke 010-8787826
Contoh: CMD Ahmad hantar ke 010-8787826
atau

pm saya "CMD" Klik sini ---> http://facebook.com/messages/abdulhalimismailII

ikhlas
Abdul Halim Ismail 
010-8787826
MYSAB1087294
http://tinyurl.com/cmdrevellbiz





Buat Duit Dengan Banner Tanpa Modal

Adakah anda sedang mencari peluang buat duit dengan banner?

Tahniah kerana anda telah anda sampai ke sini.


YA! Anda tak silap baca.. 

Bisnes banner ini memang


TANPA MODAL, TANPA PERLU PENGALAMAN BERTAHUN-TAHUN, TANPA MESIN, TANPA PERLU BUAT MARKETING. 

Paling best..TANPA PERLU KELUAR BERJUMPA CUSTOMER PUN! 

Dalam produk ini, rakan saya Hasib Azahari bongkarkan bagaimana beliau menjalankan servis print banner. Hanya berurusan di depan laptop , Tanpa modalTanpa pengalamanTanpa mesinTanpa marketingTanpa deal dengan end-customer.

Telah ramai sahabat yang telah berjaya meniru cara yang dilakukan olehnya.

Anda boleh baca sendiri testimoni yang diberikan 


Ada banyak lagi testimoni yang anda boleh baca DISINI

Sebelum anda meninggalkan blog ini, baca dulu pesanan ini


Tamar Cocoa : Minum Pun Boleh Dapat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ni admin nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang sangat SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.


Admin dapat tahu tentang minuman ini bila terbaca status rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Sekadar ingin mencuba, admin beli 1 pek Tamar Cocoa terlebih dahulu.

Tak sampai 3 hari, sudah habis dibancuh oleh anak-anak admin. Rupanya mereka sangat suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ini.

Kebetulan minggu lalu admin ambil cuti satu hari kerana ada urusan di Jabatan Pendaftaran Negara, Admin dapat tahu berdekatan dengan tempat tu ada stokis produk Alhaddad.

Tanpa membuang masa, admin terus dapatkan 2 pek Tamar Cocoa, mee kering dan bihun.

Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, terus boleh daftar jadi ahli Alhaddad. 1 Pek lagi dikira pada harga ahli.

Yang PALING BEST..anda dapat komisen RM0.70 setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pun boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk Al Haddad lagi dan lagi ni..



Selain daripada Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain seperti gambar dibawah



Rata-rata yang mengamalkan Tamar Cocoa terdiri daripada kalangan ibu yang menyusu. Melalui bacaan di blog-blog, saya dapati banyak testimoni yang menyatakan Tamar Cocoa membantu menambah susu. 

[ Keahlian kami MUDAH dan MURAH ] 

Beli 1 pek Tamar Cocoa : RM22 sahaja 

LAYAK jadi ahli , kami berikan username & password untuk pengesahan keahlian anda. 



=========================

3 Bonus istimewa untuk AHLI :
=========================

√ Komisen Peribadi - pakai sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan jadi ahli daftar bersama rangkaian kita.Dapat lagi komisen.

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM19.10, boleh jual pada harga : RM22 , dapat untung runcit RM3. 


*1 Pek (20 sachet) hanya RM22 tak termasuk pos
Pos Laju RM7 (Semenanjung) / RM11(Sabah/Sarawak)
Bank In/Transfer Online RM29 (Semenanjung) / RM33 (Sabah/Sarawak)
Terus daftar jadi Ahli Alhaddad
EKSKLUSIF Dpt Join WhatsApp Group Support

NAK DISKAUN?

SMS/WhatsApp "TC<>Nama<>Lokasi" ke 010-8787826 Sekarang



Contoh: TC Ani Ipoh hantar ke 010-8787826

Kami juga menyediakan perkhidmatan kiriman melalui pos sekiranya stokis anda terlalu jauh atau anda sukar untuk keluar daripada rumah dengan cas yang berpatutan

Hubungi admin - Halim 010-8787826 / 019-4721877 (sms/whatsapp/telegram)

Buat Duit dengan simkad jimat onexox

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda talian prepaid Jimat OneXOX. Sebelum tu baca dulu soal jawab dibawah ini.

Panggilan selalu masuk voice mail, tapi dicaj sehingga 15sen,28sen?

Onexox boleh bagi panggilan serendah 5 sen ke semua talian

Kredit masih banyak tapi dah kena TOPUP?

Onexox boleh bagi tempoh SAH (Validity) sehingga 28 Bulan dan 
bertambah setiap kali topup

Suka SMS? 

Onexox bagi 1800 SMS PERCUMA

Suka main internet ?

Onexox cuma RM29.99 untuk 1.5GB

Boleh daftar Family dan Rakan yang sama rangkaian sahaja?

 Onexox boleh daftar 10 nombor Famili dan Rakan berlainan rangkain


8 SEBAB ANDA PERLU SERTAI ONEXOX SEKARANG













APA FAEDAH ANDA AKAN DAPAT

Jimatkan panggilan, SMS dan Internet



Testimoni onexox jimat

28 Bulan Tempoh Sah




Internet Tanpa Had Kelajuan Tiada Terma Pay Per Use.  




BOLEH BUAT DUIT...Haaaa.... ini yang paling BEST 

Ganjaran Topup Percuma & Tunai (Sahabat One)

Anda akan dapat komisen 5% daripada keseluruhan nilai topup (Tambah nilai) pelanggan (rakan yang kita kenalkan itu) sampai bila-bila.  Tidak kira dimana saja dia topup, anda akan tetap dapat komisen..Hebat kan?






Contoh Pengiraan bonus User Get User 




20 org x RM50(topup) = RM1000 x insentif 5% = RM50


Bulan tu anda dpt topup FREE sebanyak RM50. 

Dan bulan berikutnya anda dapat lg selagi diorang buat topup. 

Lagi ramai anda kenalkan onexox, lagi banyak topup free...:-)


Bagaimana nak mulakan? 

Dapatkan simkad ONEXOX sekarang






010 878 7826 / 019-4721877



OUT THERE WE ARE ONE


P.S- Pembayaran insentif jualan sepanjang hayat - selagi pelanggan anda menggunakan talian prabayar ONEXOX Prepaid.




Nak jana income dalam USD tak henti-henti?

Salam Sabtu,

Terima kasih kerana sudi melawat blog admin

Hari ni admin nak kongsikan satu program mudah buat duit online

Admin dah join..dan terus bertindak..hehe..dah dapat balik modal 



Sapa-sapa ada akaun paypal disarankan join

Cukup mudah..tugas anda copy dan paste je..kemudian duit masuk

Modal cuma 1usd je..

Berminat? KLIK DISINI


Bagaimana Nak Promosi Affiliate Cara Pro

Salam 1 Malaysia

Ramai yang dah tahu satu cara mudah nak menjana pendapatan di internet adalah melalui affiliate

Tapi...adakah anda sedar bahawa sesuatu yang MUDAH tak semestinya senang kan?

Ya..

Orang yang tak pernah merasa duit komisen Affiliate pasti akan tercari-cari cara mana yang paling MUDAH dan SENANG nak dapat Jualan

Saya juga pernah alami perkara yang sama. Macam-macam cara dah cuba

Iklan percuma, group iklan FB, buat blog, youtube dan sebagainya..tapi satu pun tak menjadi





Anda akan didedahkan dengan teknik Promosi Affiliate Cara pro yang boleh menyebabkan email anda dihujani dengan komisen affiliate


BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI

Kelas Online Belajar Bisnes Kedai RM2


KELAS BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI |Bisnes Kedai RM2 merupakan satu bisnes yang mempunyai potensi sangat besar. Bisnes yang di pelopori dan di monopoli oleh bangsa C ini semakin hari semakin bercambah di bandar-bandar besar dan taman perumahan. Bisnes ini menjadi pilihan kerana ianya adalah bisnes kalis inflasi, mudah di uruskan, modal yang rendah dan yang paling penting untung yang lumayan.

Namun untuk anda mendapatkan ilmu bisnes ini, bukan lah sesuatu perkara yang mudah. Tiada sesiapa pun peniaga Kedai RM2 akan mengajar orang lain untuk bersaing dengan mereka. Anda yang berminat untuk berniaga terpaksa belajar sendiri secara try and error. Anda terpaksa langgar dinding dahulu sebelum dapat buat untung.

Oleh itu, QDF Paradigm Enterprise yang berpengalaman 5 tahun dalam industri ini, bermula dari peniaga tapak ekspo, buka kedai sendiri dan sekarang menjadi pemborong barang RM2 mengambil inisiatif dengan mengadakan Kelas Belajar Bisnes Kedai RM2 Secara Online. Anda hanya perlu mendaftar dan kami akan bimbing anda selama 30 hari. Anda boleh bertanya secara live dengan kami sekiranya ada kemusykilan.
Berikut adalah antara topik yang anda akan belajar :
1. 10 Langkah Untuk Memulakan Bisnes Kedai RM2 
2. Ada modal RM100 jer..Boleh ker mulakan bisnes kedai RM2 ni? 
3. Bagaimana dan Kenapa Tokey-Tokey C ini berjaya? 

4. Bila kah waktu terbaik untuk saya buka Kedai RM2? 
5. Lokasi mana yang terbaik untuk buka kedai serbaneka RM2. 
6. Berniaga barang RM2 di pasar malam
7. Supplier untuk air tin, makanan ringan, aiskrim dan kacang2 serta jeruk untuk Kedai RM2 
8. Jangan berurusan Dengan Sebarang Pemborong 
9. Bisnes Mainan RM2 Secara Mobile 
10. Nak Ambil Loan Untuk Buka Kedai RM2? 
11. MARKETING STRATEGY Kedai RM2
12. Berapa Modal Yang Paling Bagus Perlu Ada Untuk Bisnes Kedai RM2 
13. Pemilihan Pekerja Kedai RM2 
14. Cara Mengira Target Sales Kedai RM2 
15. Konsep Kedai RM2 Ke atas 
16. Apa Kaitan Tahun Baru Cina dan Kedai RM2? 
17. Macam Mana Nak Bersaing Dengan Kedai RM2 C?
18. Bagaimana Buka Kedai RM2 Tanpa Modal Kita Sesen Pun dan banyak lagi

Berminat untuk turut serta dalam kelas ini?
Yuran yang di kenakan hanya RM10 sahaja. Ini harga diskaun
Harga ini hanya untuk 50 orang sahaja. Selepas habis kuota 50 orang ini harga akan kembali kepada harga asal RM50.
1. Buat pembayaran RM10 ke salah 1 akaun di bawah atas nama Abdul Halim Ismail

Maybank: 160250000665
Cimb: 7608046074
Emel: ismahalim@gmail.com


2. SMS ke 010-8787826 selepas bank in seperti format di bawah :

KELAS ONLINE [jarak] JUMLAH BANK IN [jarak] MASA BANK IN [jarak] TARIKH 
BANK IN [jarak] NAMA PENUH [jarak] NO IC 

Pastikan anda berikan bukti bayaran kepada saya.