Bagaimana Nak Promosi Affiliate Cara Pro

Salam 1 Malaysia

Ramai yang dah tahu satu cara mudah nak menjana pendapatan di internet adalah melalui affiliate

Tapi...adakah anda sedar bahawa sesuatu yang MUDAH tak semestinya senang kan?

Ya..

Orang yang tak pernah merasa duit komisen Affiliate pasti akan tercari-cari cara mana yang paling MUDAH dan SENANG nak dapat Jualan

Saya juga pernah alami perkara yang sama. Macam-macam cara dah cuba

Iklan percuma, group iklan FB, buat blog, youtube dan sebagainya..tapi satu pun tak menjadi





Anda akan didedahkan dengan teknik Promosi Affiliate Cara pro yang boleh menyebabkan email anda dihujani dengan komisen affiliate


BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI

Kelas Online Belajar Bisnes Kedai RM2


KELAS BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI |Bisnes Kedai RM2 merupakan satu bisnes yang mempunyai potensi sangat besar. Bisnes yang di pelopori dan di monopoli oleh bangsa C ini semakin hari semakin bercambah di bandar-bandar besar dan taman perumahan. Bisnes ini menjadi pilihan kerana ianya adalah bisnes kalis inflasi, mudah di uruskan, modal yang rendah dan yang paling penting untung yang lumayan.

Namun untuk anda mendapatkan ilmu bisnes ini, bukan lah sesuatu perkara yang mudah. Tiada sesiapa pun peniaga Kedai RM2 akan mengajar orang lain untuk bersaing dengan mereka. Anda yang berminat untuk berniaga terpaksa belajar sendiri secara try and error. Anda terpaksa langgar dinding dahulu sebelum dapat buat untung.

Oleh itu, QDF Paradigm Enterprise yang berpengalaman 5 tahun dalam industri ini, bermula dari peniaga tapak ekspo, buka kedai sendiri dan sekarang menjadi pemborong barang RM2 mengambil inisiatif dengan mengadakan Kelas Belajar Bisnes Kedai RM2 Secara Online. Anda hanya perlu mendaftar dan kami akan bimbing anda selama 30 hari. Anda boleh bertanya secara live dengan kami sekiranya ada kemusykilan.
Berikut adalah antara topik yang anda akan belajar :
1. 10 Langkah Untuk Memulakan Bisnes Kedai RM2 
2. Ada modal RM100 jer..Boleh ker mulakan bisnes kedai RM2 ni? 
3. Bagaimana dan Kenapa Tokey-Tokey C ini berjaya? 
4. Bila kah waktu terbaik untuk saya buka Kedai RM2? 
5. Lokasi mana yang terbaik untuk buka kedai serbaneka RM2. 
6. Berniaga barang RM2 di pasar malam
7. Supplier untuk air tin, makanan ringan, aiskrim dan kacang2 serta jeruk untuk Kedai RM2 
8. Jangan berurusan Dengan Sebarang Pemborong 
9. Bisnes Mainan RM2 Secara Mobile 
10. Nak Ambil Loan Untuk Buka Kedai RM2? 
11. MARKETING STRATEGY Kedai RM2
12. Berapa Modal Yang Paling Bagus Perlu Ada Untuk Bisnes Kedai RM2 
13. Pemilihan Pekerja Kedai RM2 
14. Cara Mengira Target Sales Kedai RM2 
15. Konsep Kedai RM2 Ke atas 
16. Apa Kaitan Tahun Baru Cina dan Kedai RM2? 
17. Macam Mana Nak Bersaing Dengan Kedai RM2 C?
18. Bagaimana Buka Kedai RM2 Tanpa Modal Kita Sesen Pun dan banyak lagi

Berminat untuk turut serta dalam kelas ini?
Yuran yang di kenakan hanya RM10 sahaja. Ini harga diskaun
Harga ini hanya untuk 50 orang sahaja. Selepas habis kuota 50 orang ini harga akan kembali kepada harga asal RM50.
1. Buat pembayaran RM10 ke salah 1 akaun di bawah atas nama Abdul Halim Ismail

Maybank: 160250000665
Cimb: 7608046074
Emel: ismahalim@gmail.com


2. SMS ke 011-15311877 selepas bank in seperti format di bawah :

KELAS ONLINE [jarak] JUMLAH BANK IN [jarak] MASA BANK IN [jarak] TARIKH 
BANK IN [jarak] NAMA PENUH [jarak] NO IC 

Pastikan anda berikan bukti bayaran kepada saya.

Magnet Content Marketing

Magnet Content Marketing
Untuk usahawan internet,
=====
BACA SELENGKAPNYA,
=====
Anda pernah ada masalah ini?
1. Produk terjual tapi tiada repeat order.
2. Produk tak terjual langsung. Rugi!
3. Kos iklan dan overhed meningkat.
KALAU YA, MENGAPA?
Ini bukan masalah tak pandai menjual, tak pandai Fbads, tak pandai copywriting.
APA YANG SAYA PERHATIKAN...
+ Peniaga terus menjual dengan harapan terus kaya. Pfft! Mustahil.
+ Peniaga tidak pernah beri sesuatu kepada prospek (bakal pelanggan).
+ Paling penting. Peniaga tidak mempunyai puak peminat tersendiri.
SEBAB ITU.
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
MAGNET CONTENT MARKETING - Panduan Membina Puak Pelanggan Yang Setia Berikan Duit Berulang-Kali Dengan Rela.
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Tapi, saya ada 2 peringatan ikhlas untuk anda.
--> PERINGATAN #1
-----
Jangan terpengaruh dengan tajuk dan subtajuk panduan saya. Semuanya asas belaka.
Tapi, kata pengalaman saya "Kalau sudah boleh kuasai perkara asas, semuanya adalah tak mustahil"
--> PERINGATAN #2
-----
Saya cuma terangkan perkara asas membina puak melalui content marketing. Saya tunjukkan bagaimana hasilkan content marketing yang berkesan.
Saya tak sentuh langsung tentang strategi Fbads, cara dapat kos murah, atau targetting pelanggan. Not at all.
Jelas?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
KANDUNGAN MAGNET CONTENT MARKETING
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
✔ Bagaimana content marketing bantu letupkan jualan anda dengan kadar kos yang rendah.
✔ Cara menggunakan content marketing bina hubungan dengan prospek.
✔ Teknik hapuskan skeptikal prospek dengan content content marketing.
✔ Anatomi content marketing yang berpengaruh dan menjadi.
✔ 5 Cara tulis content marketing.
✔ Pantang larang dalam content marketing.
✔ 2 lubuk percuma idea content marketing.
✔ 7 formula hasilkan content marketing yang pelanggan nak baca.
✔ 2 tips atas kemarau idea.
✔ 2 kajian kes content marketing saya dan untung besar dalam 1 malam.
===
BERMINAT?
===

Bagaimana Memulakan Bisnes Online Dengan Teknik MB2000

Memulakan Bisnes Online Dengan Teknik MB2000. Alangkah seronoknya jika anda dapat menjana RM2000 dalam tempoh 48Jam. Nampak macam MUSTAHIL. Tapi, dengan menggunakan teknik yang BETUL, anda boleh dapat sebanyak itu atau mungkin lebih lagi



mulakan bisnes online dengan MB2000


Bagi kita yang kebanyakan makan gaji, mempunyai sumber pendapatan KEDUA dah menjadi perkara WAJIB. Oleh itu, ramai yang mencari peluang untuk menambah pendapatan. Disebabkan terlalu mengikut NAFSU, ramai yang salah memilih jalan. 

Kononnya buat bisnes, rupanya melabur di skim yang ntah apa-apa. Bila-bila masa boleh lingkup. Masyarakat kita telah berulang kali ditipu, tapi masih juga terjun ke lubang yang sama. Duit yang sepatutnya beranak, hilang begitu saja

Sebenarnya, cara memulakan bisnes online ni bukan hanya satu jalan saja. Banyak cara yang anda boleh pilih. Dalam banyak-banyak cara tu, saya jumpa satu titik persamaan iaitu

"Kaji Permintaan Baru Jual"

Maksudnya anda perlu pastikan betul-betul produk atau perkhidmatan anda itu ada permintaan. Barulah anda mulakan Bisnes. Selagi anda belum jumpa, teruskan usaha mencari sampai dapat.

Itulah antara intipati yang terdapat dalam teknik MB2000

Anda akan ditunjukkan teknik yang cukup simple, tapi POWER untuk memulakan bisnes Online. Segalanya anda boleh mulakan tanpa sebarang kos pemasaran. Maksudnya anda tak perlu buat FB Ads, Google Adwords, Autoresponder atau sebarang pemasaran berbayar.

Selepas anda dah dapat rentak, anda akan diajar cara nak meningkatkan lagi jualan. Pembelajaran adalah secara interaktif. Anda akan dapat rakaman video webinar yang telah dijalankan sebelum ini. Anda perlu tonton rakaman webinar dan juga sertai FB group untuk memperkemaskan lagi ilmu didada. Lepas ni daripada RM2000 sebulan boleh naik RM10,ooo sebulan.

Anda akan dibantu untuk bermula. Anda tak akan ditinggalkan sorang-sorang. Tapi, kalau anda sendiri yang memilih untuk tunggu dan lihat, memang confirm 100% anda akan GAGAL. 

Lihat sendiri testimoni daripada anak murid beliau. 





Sebenarnya ada banyak lagi testimoni hasil teknik MB2000 ni. Saya nak anda lihat sendiri di website MB2000


Langkah Memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk Sendiri

3 Langkah Memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk SendiriHari ni dah 18 Syaaban, tak sampai 2 minggu je lagi kita akan bertemu dengan bulan Ramadhan yang penuh barokah..InsyaAllah

Bulan Ramadhan merupakan bulan ibadah. Bulan Ramadhan juga merupakan bulan murah rezeki kepada yang rajin berusaha. Apa taknya..Bulan Ramadhan je yang ada Baazar Ramadhan. Bulan lain mana ada..Tapak bazaar Ramadhan sentiasa menjadi rebutan terutamanya di lokasi yang strategik dan ramai pengunjung. Kepada yang baru nak cari tapak, tunggu tahun depan la jawabnya, sebab semua dah penuh.

Bagi anda yang minat buat bisnes, jangan susah hati. Ada lagi cara lain yang anda boleh cuba....

 

Sebenarnya, nak buat bisnes tak perlu susah payah buat produk sendiri. Anda boleh promosikan produk orang lain, bila ada jualan, anda dapat komisen. 

Hari ni saya nak kongsikan 3 Langkah Memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk Sendiri.

1. SUMBER PRODUK

Sebelum anda mula menjual atau buat promosi di Facebook, anda perlu kenal pasti sumber untuk mendapatkan bekalan produk tersebut. Saya senaraikan dibawah ini dimana anda boleh dapat bekalan 

Dropship 

Cara pertama adalah melalui dropship. Ramai yang telah mengetahui tentang konsep dropship ni. Namun begitu, masih ramai juga yang tak pernah dengar tentang Dropship. Nak mudah faham, anda jadi reseller atau agen menjual sesuatu produk. 

Tapi yang bestnya jadi dropship ni, anda tak perlu keluar MODAL yang banyak untuk simpan stok. Anda order kepada dropshipper apabila customer dah mula transfer duit kepada anda. Dropshipper akan hantar barang terus kepada customer. Anda tak perlu susah payah berulang alik ke pejabat pos hantar barang. 

Tugas anda cuma buat promosi --> terima duit dari Customer --> Order    

Berikut adalah 3 lubuk dropshipper 


Daftar sebagai agen dropship selalunya PERCUMA, tapi ada juga keadaan dimana dropshipper mengenakan sedikit bayaran sebagai komitmen. Terpulang kepada anda nak pilih yang mana

Affiliate

Cara kedua adalah Affiliate. Produk Affiliate selalunya berupa produk digital seperti ebook, Video, Audio Webinar dan lain-lain lagi. 

Nak daftar sebagai agen Affliliate ni PERCUMA jer. Ramai yang gunakan istilah Affiliate sekarang ni. Anda kena berhati-hati. Berikut adalah 3 penganjur program Affliate yang anda boleh dipercayai


Saya syorkan anda daftar SEKARANG JUGA. Selepas daftar, anda boleh pilih produk yang paling Laris untuk dipromosikan

Masih tak faham Affiliate? Tonton Webinar PERCUMA ini

2. BINA KEDAI@ PLATFORM MENJUAL

Selepas anda dah jumpa sumber bekalan, langkah seterusnya adalah anda perlu ada kedai ataupun platform untuk menjual produk. Jika bisnes offline, anda perlu ada tapak. Bisnes di Facebook, anda perlu ada Fanpage.

Buat Fanpage senang je. Percuma pulak tu. Tapi yang paling penting cara nak tambahkan like fanpage anda. Semakin banyak like, semakin banyak peluang..

3.  PROMOSI

Selepas anda dah ada kedai , langkah seterusnya adalah untuk memulakan promosi produk. Salah satu teknik promosi paling POWER sekarang adalah melalui FACEBOOK. 

Kenapa Facebook?

Sebab pengguna Facebook semakin bertambah setiap hari dan semua orang wajib login Facebook setiap hari. Pengguna facebook di Malaysia sekarang adalah berjumlah 11.1 Juta. Ini satu angka yang sangat besar. Jadi, dimana tempat tumpuan ramai orang, disitulah bagus anda buat promosi

3 Kaedah Promosi di Facebook

1. Facebook Profile. 

Promosi di profile lebih kepada soft selling. Anda berkongsi info tentang produk secara santai. Contohnya: Anda update gambar produk sedang dipacking ataupun kongsi testimoni pelanggan

2. Facebook Group.

Buat Group senang je. Percuma pulak tu. Tapi yang paling penting cara nak tarik minat rakan untuk sertai group anda. Group anda perlu ada nilai, supaya orang minat nak join. Anda boleh offfer Ebook PERCUMA. Video PERCUMA, perisian PERCUMA dan sebagainya.

3. Facebook Ads

Perlu keluar modal untuk buat iklan di Facebook Ads. Anda perlu ketahui teknik bagaimana nak dapat jimatkan kos iklan facebook. 

Begitulah 3 langkah mudah memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk Sendiri yang boleh anda cuba. 

Sekiranya anda berminat nak mendapatkan maklumat tentang Bisnes Raya dengan lebih lanjut...saya syorkan anda KLIK DISINI 




Bagaimana Buat Duit Dengan Bisnes Tudung

Tahun 2014 merupakan tahun yang sangat mencabar bagi kita semua diatas kenaikan harga barang dan kos barang. Dengan kenaikan harga barang ini bermakna kita perlu mengatasinya dengan menambah pendapatan sampingan bagi menampung keperluan hidup terutamanya untuk menghadapi musim perayaan yang bakal tiba.

Persoalannya ialah..

Nak buat bisnes apa?
Bisnes apa yang mudah?
Bisnes apa yang boleh mula segera?
Bisnes apa yang menguntungkan?

Jawapannya ialah bisnes tudung.Mengapa tudung?

Hampir setiap wanita mempunyai pelbagai jenis tudung mengikut saiz, warna dan kualiti yang berbeza-beza. Setiap satu pula mempunyai nilai yang tersendiri mengikut harga dan jenama masing-masing.

Untuk pengetahuan anda, pelanggan wanita tidak akan berhenti membeli tudung walaupun mereka sudah mempunyai berpuluh-puluh tudung. Inilah niche yang bagus dan mempunyai sasaran pelanggan yang tidak akan pernah putus!

Orang perempuan memang suka membeli pelbagai jenis tudung yang berlainan rekaan dan warna. Terutamanya sempena musim perayaan yang bakal tiba.

Bisnes Tudung adalah bisnes yang sangat bagus untuk anda buat duit raya. Kebanyakan pemborong dan pembekal sudah pun memiliki stok yang banyak untuk dijual sebelum tiba hari raya.

Bagaimana Buat Duit dengan bisnes tudung

4 sebab saya sarankan korang buat duit dengan tudung.

1.Dah nak dekat raya ni,memang perempuan  ni akan shopping sakan
2.Perempuan beli tudung tiap - tiap minggu,kadang - kadang setiap hari pun ada.
3.Tudung barang yang perempuan paling suka beli.
4.Modal nak jual tudung ni tak mahal.

Meh saya share cara buat duit dengan tudung dari rumah.

1.Cari stok yang berkualiti dan murah
2.Cari supplier yang boleh beri kita untung banyak.
3.Jual dekat jiran – jiran korang.

Tapi jap…..

Saya nak share sesuatu.
Jangan beli stok dulu,kemudian baru cari pelanggan.

Tipsnya..
1.Cari pelanggan dulu
2.Baru beli stok

Macam tu baru lah korang untung dan tak rugi.

Tapi, satu masalah UTAMA orang kita adalah mana nak cari LUBUK SUPPLIER yang boleh bagi HARGA RENDAH tapi dengan kualiti dan design yang CANTIK dan MENAWAN?

Bukan senang nak korek rahsia daripada peniaga-peniaga tudung yang dah berjaya ni. Tapi, dengan adanya panduan lubuk bisnes tudung ini sedikit sebanyak telah membongkar RAHSIA selama ini disimpan RAPI oleh peniaga tudung yang berjaya

Saya pasti lepas ini ramai yang BENCI dengan cik Zana kerana terlalu berani membuka RAHSIA lubuk bisnes tudung. Dengan 10 lubuk yang dikongsikan kepada anda, sudah cukup untuk anda memulakan bisnes tudung sempena hari raya tahun ini

Ketahui dengan lebih lanjut cara yang paling proven bagaimana nak buat duit dengan tudung klik disini --> Lubuk Bisnes Tudung 

Buat Duit Online Dengan AgenAffiliate.com

Buat Duit Online Dengan AgenAffiliate.com 

Satu lagi peluang buat duit yang anda bole cuba ialah melalui AgenAffiliate.com

Buat pengetahuan anda, AgenAffiliate.com ni lebih kurang sama je macam Ashadee (Jomniaga), Wangdotcom, EdyBiz dan Edyclick iaitu menjual produk digital. 

Produk terlaris daripada AgenAffiliate.com adalah Jobdirumah. Produk ini telah lama berada di pasaran. Tak silap saya sejak tahun 2011 lagi dah wujud.  

Berdasarkan pemerhatian saya, ramai yang telah berjaya menjana pendapatan dengan Jobdirumah ni.  

Kepada yang masih belum berjaya, anda harus mencuba dan mencuba lagi. Jangan cepat putus asa. Anda kena tajamkan teknik promosi. Saya syorkan Pakej Video Intensif Kursus Affiliate untuk bantu anda 

Ini contoh komisen Jobdirumah yang anda akan terima bila berjaya buat jualan





So, kepada yang berminat tu, daftar SEGERA AgenAffiliate