Bagaimana Memulakan Bisnes Online Dengan Teknik MB2000

Memulakan Bisnes Online Dengan Teknik MB2000. Alangkah seronoknya jika anda dapat menjana RM2000 dalam tempoh 48Jam. Nampak macam MUSTAHIL. Tapi, dengan menggunakan teknik yang BETUL, anda boleh dapat sebanyak itu atau mungkin lebih lagi



mulakan bisnes online dengan MB2000


Bagi kita yang kebanyakan makan gaji, mempunyai sumber pendapatan KEDUA dah menjadi perkara WAJIB. Oleh itu, ramai yang mencari peluang untuk menambah pendapatan. Disebabkan terlalu mengikut NAFSU, ramai yang salah memilih jalan. 

Kononnya buat bisnes, rupanya melabur di skim yang ntah apa-apa. Bila-bila masa boleh lingkup. Masyarakat kita telah berulang kali ditipu, tapi masih juga terjun ke lubang yang sama. Duit yang sepatutnya beranak, hilang begitu saja

Sebenarnya, cara memulakan bisnes online ni bukan hanya satu jalan saja. Banyak cara yang anda boleh pilih. Dalam banyak-banyak cara tu, saya jumpa satu titik persamaan iaitu

"Kaji Permintaan Baru Jual"

Maksudnya anda perlu pastikan betul-betul produk atau perkhidmatan anda itu ada permintaan. Barulah anda mulakan Bisnes. Selagi anda belum jumpa, teruskan usaha mencari sampai dapat.

Itulah antara intipati yang terdapat dalam teknik MB2000

Anda akan ditunjukkan teknik yang cukup simple, tapi POWER untuk memulakan bisnes Online. Segalanya anda boleh mulakan tanpa sebarang kos pemasaran. Maksudnya anda tak perlu buat FB Ads, Google Adwords, Autoresponder atau sebarang pemasaran berbayar.

Selepas anda dah dapat rentak, anda akan diajar cara nak meningkatkan lagi jualan. Pembelajaran adalah secara interaktif. Anda akan dapat rakaman video webinar yang telah dijalankan sebelum ini. Anda perlu tonton rakaman webinar dan juga sertai FB group untuk memperkemaskan lagi ilmu didada. Lepas ni daripada RM2000 sebulan boleh naik RM10,ooo sebulan.

Anda akan dibantu untuk bermula. Anda tak akan ditinggalkan sorang-sorang. Tapi, kalau anda sendiri yang memilih untuk tunggu dan lihat, memang confirm 100% anda akan GAGAL. 

Lihat sendiri testimoni daripada anak murid beliau. 





Sebenarnya ada banyak lagi testimoni hasil teknik MB2000 ni. Saya nak anda lihat sendiri di website MB2000


Langkah Memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk Sendiri

3 Langkah Memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk SendiriHari ni dah 18 Syaaban, tak sampai 2 minggu je lagi kita akan bertemu dengan bulan Ramadhan yang penuh barokah..InsyaAllah

Bulan Ramadhan merupakan bulan ibadah. Bulan Ramadhan juga merupakan bulan murah rezeki kepada yang rajin berusaha. Apa taknya..Bulan Ramadhan je yang ada Baazar Ramadhan. Bulan lain mana ada..Tapak bazaar Ramadhan sentiasa menjadi rebutan terutamanya di lokasi yang strategik dan ramai pengunjung. Kepada yang baru nak cari tapak, tunggu tahun depan la jawabnya, sebab semua dah penuh.

Bagi anda yang minat buat bisnes, jangan susah hati. Ada lagi cara lain yang anda boleh cuba....

 

Sebenarnya, nak buat bisnes tak perlu susah payah buat produk sendiri. Anda boleh promosikan produk orang lain, bila ada jualan, anda dapat komisen. 

Hari ni saya nak kongsikan 3 Langkah Memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk Sendiri.

1. SUMBER PRODUK

Sebelum anda mula menjual atau buat promosi di Facebook, anda perlu kenal pasti sumber untuk mendapatkan bekalan produk tersebut. Saya senaraikan dibawah ini dimana anda boleh dapat bekalan 

Dropship 

Cara pertama adalah melalui dropship. Ramai yang telah mengetahui tentang konsep dropship ni. Namun begitu, masih ramai juga yang tak pernah dengar tentang Dropship. Nak mudah faham, anda jadi reseller atau agen menjual sesuatu produk. 

Tapi yang bestnya jadi dropship ni, anda tak perlu keluar MODAL yang banyak untuk simpan stok. Anda order kepada dropshipper apabila customer dah mula transfer duit kepada anda. Dropshipper akan hantar barang terus kepada customer. Anda tak perlu susah payah berulang alik ke pejabat pos hantar barang. 

Tugas anda cuma buat promosi --> terima duit dari Customer --> Order    

Berikut adalah 3 lubuk dropshipper 


Daftar sebagai agen dropship selalunya PERCUMA, tapi ada juga keadaan dimana dropshipper mengenakan sedikit bayaran sebagai komitmen. Terpulang kepada anda nak pilih yang mana

Affiliate

Cara kedua adalah Affiliate. Produk Affiliate selalunya berupa produk digital seperti ebook, Video, Audio Webinar dan lain-lain lagi. 

Nak daftar sebagai agen Affliliate ni PERCUMA jer. Ramai yang gunakan istilah Affiliate sekarang ni. Anda kena berhati-hati. Berikut adalah 3 penganjur program Affliate yang anda boleh dipercayai


Saya syorkan anda daftar SEKARANG JUGA. Selepas daftar, anda boleh pilih produk yang paling Laris untuk dipromosikan

Masih tak faham Affiliate? Tonton Webinar PERCUMA ini

2. BINA KEDAI@ PLATFORM MENJUAL

Selepas anda dah jumpa sumber bekalan, langkah seterusnya adalah anda perlu ada kedai ataupun platform untuk menjual produk. Jika bisnes offline, anda perlu ada tapak. Bisnes di Facebook, anda perlu ada Fanpage.

Buat Fanpage senang je. Percuma pulak tu. Tapi yang paling penting cara nak tambahkan like fanpage anda. Semakin banyak like, semakin banyak peluang..

3.  PROMOSI

Selepas anda dah ada kedai , langkah seterusnya adalah untuk memulakan promosi produk. Salah satu teknik promosi paling POWER sekarang adalah melalui FACEBOOK. 

Kenapa Facebook?

Sebab pengguna Facebook semakin bertambah setiap hari dan semua orang wajib login Facebook setiap hari. Pengguna facebook di Malaysia sekarang adalah berjumlah 11.1 Juta. Ini satu angka yang sangat besar. Jadi, dimana tempat tumpuan ramai orang, disitulah bagus anda buat promosi

3 Kaedah Promosi di Facebook

1. Facebook Profile. 

Promosi di profile lebih kepada soft selling. Anda berkongsi info tentang produk secara santai. Contohnya: Anda update gambar produk sedang dipacking ataupun kongsi testimoni pelanggan

2. Facebook Group.

Buat Group senang je. Percuma pulak tu. Tapi yang paling penting cara nak tarik minat rakan untuk sertai group anda. Group anda perlu ada nilai, supaya orang minat nak join. Anda boleh offfer Ebook PERCUMA. Video PERCUMA, perisian PERCUMA dan sebagainya.

3. Facebook Ads

Perlu keluar modal untuk buat iklan di Facebook Ads. Anda perlu ketahui teknik bagaimana nak dapat jimatkan kos iklan facebook. 

Begitulah 3 langkah mudah memulakan Bisnes Raya Di Facebook Tanpa Produk Sendiri yang boleh anda cuba. 

Sekiranya anda berminat nak mendapatkan maklumat tentang Bisnes Raya dengan lebih lanjut...saya syorkan anda KLIK DISINI 




Bagaimana Buat Duit Dengan Bisnes Tudung

Tahun 2014 merupakan tahun yang sangat mencabar bagi kita semua diatas kenaikan harga barang dan kos barang. Dengan kenaikan harga barang ini bermakna kita perlu mengatasinya dengan menambah pendapatan sampingan bagi menampung keperluan hidup terutamanya untuk menghadapi musim perayaan yang bakal tiba.

Persoalannya ialah..

Nak buat bisnes apa?
Bisnes apa yang mudah?
Bisnes apa yang boleh mula segera?
Bisnes apa yang menguntungkan?

Jawapannya ialah bisnes tudung.Mengapa tudung?

Hampir setiap wanita mempunyai pelbagai jenis tudung mengikut saiz, warna dan kualiti yang berbeza-beza. Setiap satu pula mempunyai nilai yang tersendiri mengikut harga dan jenama masing-masing.

Untuk pengetahuan anda, pelanggan wanita tidak akan berhenti membeli tudung walaupun mereka sudah mempunyai berpuluh-puluh tudung. Inilah niche yang bagus dan mempunyai sasaran pelanggan yang tidak akan pernah putus!

Orang perempuan memang suka membeli pelbagai jenis tudung yang berlainan rekaan dan warna. Terutamanya sempena musim perayaan yang bakal tiba.

Bisnes Tudung adalah bisnes yang sangat bagus untuk anda buat duit raya. Kebanyakan pemborong dan pembekal sudah pun memiliki stok yang banyak untuk dijual sebelum tiba hari raya.

Bagaimana Buat Duit dengan bisnes tudung

4 sebab saya sarankan korang buat duit dengan tudung.

1.Dah nak dekat raya ni,memang perempuan  ni akan shopping sakan
2.Perempuan beli tudung tiap - tiap minggu,kadang - kadang setiap hari pun ada.
3.Tudung barang yang perempuan paling suka beli.
4.Modal nak jual tudung ni tak mahal.

Meh saya share cara buat duit dengan tudung dari rumah.

1.Cari stok yang berkualiti dan murah
2.Cari supplier yang boleh beri kita untung banyak.
3.Jual dekat jiran – jiran korang.

Tapi jap…..

Saya nak share sesuatu.
Jangan beli stok dulu,kemudian baru cari pelanggan.

Tipsnya..
1.Cari pelanggan dulu
2.Baru beli stok

Macam tu baru lah korang untung dan tak rugi.

Tapi, satu masalah UTAMA orang kita adalah mana nak cari LUBUK SUPPLIER yang boleh bagi HARGA RENDAH tapi dengan kualiti dan design yang CANTIK dan MENAWAN?

Bukan senang nak korek rahsia daripada peniaga-peniaga tudung yang dah berjaya ni. Tapi, dengan adanya panduan lubuk bisnes tudung ini sedikit sebanyak telah membongkar RAHSIA selama ini disimpan RAPI oleh peniaga tudung yang berjaya

Saya pasti lepas ini ramai yang BENCI dengan cik Zana kerana terlalu berani membuka RAHSIA lubuk bisnes tudung. Dengan 10 lubuk yang dikongsikan kepada anda, sudah cukup untuk anda memulakan bisnes tudung sempena hari raya tahun ini

Ketahui dengan lebih lanjut cara yang paling proven bagaimana nak buat duit dengan tudung klik disini --> Lubuk Bisnes Tudung 

Buat Duit Online Dengan AgenAffiliate.com

Buat Duit Online Dengan AgenAffiliate.com 

Satu lagi peluang buat duit yang anda bole cuba ialah melalui AgenAffiliate.com

Buat pengetahuan anda, AgenAffiliate.com ni lebih kurang sama je macam Ashadee (Jomniaga), Wangdotcom, EdyBiz dan Edyclick iaitu menjual produk digital. 

Produk terlaris daripada AgenAffiliate.com adalah Jobdirumah. Produk ini telah lama berada di pasaran. Tak silap saya sejak tahun 2011 lagi dah wujud.  

Berdasarkan pemerhatian saya, ramai yang telah berjaya menjana pendapatan dengan Jobdirumah ni.  

Kepada yang masih belum berjaya, anda harus mencuba dan mencuba lagi. Jangan cepat putus asa. Anda kena tajamkan teknik promosi. Saya syorkan Pakej Video Intensif Kursus Affiliate untuk bantu anda 

Ini contoh komisen Jobdirumah yang anda akan terima bila berjaya buat jualan





So, kepada yang berminat tu, daftar SEGERA AgenAffiliate 




Buat Duit Dengan Edyclick

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,


Hi,

Hari ni saya nak kongsikan peluang buat duit dengan Edyclick

Edyclick adalah program Affiliate yang lebih kurang sama dengan Ashadee (Jomniaga)

Anda berpeluang dapat komisen jika ada jualan yang terhasil. Nak hasilkan jualan kenalah rajin promosi. Cukup syarat, anda akan terima bayaran terus ke akaun bank anda.

Best buat duit dengan Edyclick ni, anda bukan saja dapat komisen untuk setiap jualan, malahan untuk setiap klik. Maksudnya bila ada orang klik link affiliate anda, anda dapat komisen. Tapi, bukan untuk semua produk la.... produk terpilih je.. 

Nak tahu produk apa, kenala daftar dulu --> edyclick

Berapa komisen untuk satu klik ni ? 3 sen 

Nampak macam sikit je kan? jom kita buat kira-kira sikit

katakan hari hari ada 100 orang klik dah dapat 100 x 0.03  = RM3 

sebulan 30 hari, RM3 x 30 hari = RM90...oklah tu lepas jugalah duit astro 

Itu kalau 100 klik sehari, kalau 1000 klik sehari, dah dapat RM900 

Jadi, lepas daftar nak buat apa?

Lepas daftar anda boleh terus promosikan link affiliate anda di facebook, twitter, instagram, blog dan lain-lain tempat yang dirasakan sesuai. Ini contoh produk Edyclick yang ada pay per click  






Jom la daftar sekarang ---> edyclick

Kumpul Targeted Prospek Cara Mudah

"Gunakan sniper, bukan machine gun!"

Dalam pemasaran Facebook, seringkali kita dikhabarkan
tentang FB Ads. Masalah yang sering terjadi kita selalu
sasarkan prospek yang tidak berminat.

Ya. Pemasaran di Facebook ini umpama tentera
di medan perang.

Kita tak mahu habiskan 100 butir peluru machine gun
dan musuh yang tewas hanya 3 orang. Kita tak mahu
RM100 yang kita laburkan, tetapi hasilnya kita hanya
dapat RM30.


Apa yang kita mahu adalah:

Kita mahu gunakan sniper.

Satu peluru, 1 musuh.

Jika kita bermodalkan RM10, kita mahu
untung RM100 dalam pengiklanan
di Facebook.

Setuju?

Jadi antara teknik 'targetted prospect' adalah
kita gunakan aplikasi khas yang boleh
mengumpulkan prospek berminat.

Contohnya:

Jika kita menjual tudung.

Kita baru-baru nak bermula. Pastinya prospek-prospek
kita ini berada di dalam group-group tudung di Facebook.

Mereka menyertai group-group ini kerana mereka
memang berminat dengan tudung.

Kita sebenarnya boleh iklankan terus kepada
prospek-prospek ini dengan cara yang beretika,
tidak salah dari perundangan Facebook dan yang
pastinya tidak lakukan spam.

Di internet ada berpuluh-puluh group tentang tudung.

Ini semua 'sasaran' tepat pelanggan kita.





=> Kumpul Targetted Prospek Cara Mudah

Bagaimana nak lakukannya?

Tekniknya -> Kita kumpulkan UID prospek terlebih dahulu.

[Apa itu Facebook UID?]

Facebook UID adalah ID khas setiap pemilik account di Facebook.

Facebook UID ini boleh digunakan untuk kita create
CUSTOM AUDIENCE di dalam iklan yang kita buat
di Facebook.

Facebook UID ini digunakan di dalam Power Editor
(Ads Manager) untuk kita create CUSTOM AUDIENCE.

Dengan mengunakan aplikasi khas, kita boleh
dapatkan Facebook UID untuk setiap member
di group-group terpilih ini!

Kita boleh kumpulkan UID ini dengan gunakan aplikasi X!


Bagaimana proses dapatkan UID Facebook ini
menggunakan aplikasi X?


1. Masukkan data akses ke akaun Facebook

2. Masukkan ID Facebook Group dan alamat emel kita

3. Tunggu aplikasi X ini tarik UID pengguna
dan kirimkan ke email anda!

Selesai! Mudah bukan?


-------------------------------------------------
PROMO: TAWARAN TERHAD
-------------------------------------------------

Aplikasi X ini boleh dimiliki dengan
harga promosi RM50, hari ini sahaja.

Buat masa ini, penggunaanya adalah
UNLIMITED.

Paling menarik, tiada yuran bulanan.

Berminat dengan tawaran ini?

Klik dan tempah sekarang:

=> Kumpul Targetted Prospek Cara Mudah

PakarFBLikes | Rahsia Naikkkan Ribuan Likes

Khusus kepada ANDA Yang Serius Nak Tambah beribu-ribu Likes Kepada Fanpage Anda


- Adakah selama ini anda terpaksa KELUAR DUIT untuk Ambil servis Naikkan like?

- Anda PENAT dan tak ada MASA nak promosi Fanpage ANDA kepada kengkawan?

- Anda Tak Tahu Langsung Teknik Naikkan Like?


==============
Memperkenalkan
=============


================== 
==================

Teknik yang tersimpan rahsia sulit menyebabkan anda boleh tidur malam dengan adanya produk ni

1) ANda Boleh JIMAT, Tak perlu bayar Orang Buatkan untuk ANDA

2) Anda makin BIJAK dapat beribu-ribu like

3) Jualan Anda Meningkat dalam masa beberapa Jam sahaja 

==================
Apa ANDA akan Dapat
==================





===================
Teknik Ini Sesuai Untuk
=====================


Kerugian yang bakal anda alami jika tidak mengetahui rahsia ini:

1- MODAL.
Anda terpaksa mengeluarkan modal lagi sekiranya anda mempunyai fan page baru untuk dibangunkan.

2- Masa
Kalau tak keluarkan modal, anda terpaksa habiskan masa anda untuk mempromosikan fan page anda bagi mendapat likes. Penat bukan?

3- Kepercayaan pelanggan kurang. 
FAKTA menunjukkan, semakin tinggi likes di fan pages jualan, semakin tinggi kepercayaan pelanggan  terhadap syarikat terbabit.

4- Jualan tidak memberangsangkan. 
Jangan terkejut jika anda datang semula dan ayat ini akan keluar "Maaf Jualan Telah Ditutup!"




Klik => PakarFBLike

P.s: Mungkin ini kali terakhir anda lihat Tawaran Hangat ini.