Buat Duit Dengan CharityID.com




Satu lagi peluang buat duit muncul tahun 2015 ni. 

Ianya....

Bukan MLM
Bukan Bisnes Networking
Bukan Affiliate
Bukan Dropship
Bukan FOREX
Bukan Pelaburan
Bukan Emas

Ia adalah menggunakan konsep Derma. Mungkin bagi anda ianya dah tak relevan lagi sekarang..

Mulanya..saya pun tak berminat... Tetapi setelah membacanya berulang kali, saya tertarik dengan konsep dan sistem yang ada pada program ini..

Saya mencubanya..Tak sangka tidak sampai 24 jam saya dah terima balik duit yang saya dermakan termasuk untung

buat duit dengan charityID.com


Tak mengapa jika anda rasa konsep ini tak sesuai untuk anda..Saya hanya nak kongsi pengalaman saya. Jika anda berminat nak tahu.. download dan fahamkan sistem ini terlebih dahulu..


Dapat Income Dengan Modal RM0

Ingin Menjana Pendapatan TANPA MODAL SATU SEN pun?

Dapat Income Dengan Modal RM0

Belum Cuba... Belum Tahu 
Sudah Cuba..Baru tahu nikmatnya

Ini bukti income yang diterima oleh rakan-rakan yang telah ambil tindakan 

Dapat income dengan modal RM0

Jom Daftar Sekarang!!

Daftar PERCUMA DISINI  

Anda akan dibimbing melalui Fb Group

P/S: Terhad Untuk 30 Orang Sahaja. 
Jangan salahkan saya jika OFFER ini TAMAT


Bina Network Sebelum Bina Bisnes

ANDA SUKA BISNES NETWORK MARKETING?
.
Bisnes netwok marketing adalah bisnes yang popular dimasa kini. 
.
Ramai juga yang telah berjaya mencapai kebebasan kewangan melalui model bisnes ini.
.
Namun...Apa yang paling dirisaukan oleh seseorang yang sedang menjalankan bisnes network marketing adalah susah mendapat prospek..
.
Sistem ini membantu anda membina network sebelum membina bisnes anda..
.
Daftar PERCUMA dahulu

Buat Duit Dengan CMD Revell iEXP4U

Satu lagi peluang buat duit tahun 2015 ini adalah Buat Duit dengan CMD Revell iEXP4U. Melalui CMD Revell iexp4u ini, anda berpeluang menjana pendapatan RM1,000 setiap hari bersamaan RM30,000 sebulan

ANDA MAHU INCOME BEGINI???

testi1

Bagaimana ANDA boleh buat duit dengan 
CMD revell Iexp4u?

Caranya:


Mudah saja, anda hanya perlu sediakan modal dan kerajinan untuk copy paste. 

Rakan anda juga buat perkara yang sama seperti yang anda telah buat.

Itu sahaja.

Dengan satu produk sahaja anda boleh menjana pendapatan 3, 4 hingga 5 angka..



Anda guna + suka + kongsi = Pendapatan Lumayan



Anda kongsi kerana diri anda sendiri testimoninya...lebih ikhlas dan menyakinkan...


APA ANDA AKAN DAPAT??


1. Bonus Sponsor = RM50


Contoh kiraan:

1 botol CMD, ANDA dapat UNTUNG RM50

5 botol CMD , ANDA dapat UNTUNG RM250 sehari

Sebulan dah RM7500

2. Bonus Pasangan (Pairing) - 12% = RM12

Bonus pairing dibayar secara harian. Ramai yang "tersenyum sorang2" setiap hari terima mesej kemasukan Bonus melalui SMS di henpon masing-masing sekitar jam 10 pagi.

3. Bonus Matching (Group Bonus)
Level 1 - 10%
Level 2 - 5%

4. Bonus CTO (HANYA UNTUK DIAMOND)


Kunci menjana duit yang banyak di iEXP4U 
hanya berkongsi produk CMD ini cuma dengan 2 orang saja. 

Jika setiap kawan dan prospek anda dapat lakukan ini, 
anda akan menjana pendapatan dalam CMD Revell

Yang jadi masalahnya kalau anda buat sorang2. Memang confirm takkan berjaya. 


3 faktor penting untuk berjaya dalam bisnes networking


1. Ada MENTOR 
2. Ada TEAM yang saling menyokong sesama ahli
3. Ada SISTEM yang mudah ditiru dan duplikasi


Bagaimana TEAM kami dapat membantu ANDA untuk buat bisnes ni ?



1. Anda akan dibimbing oleh mentor yang telah berjaya mencapai pendapatan hingga 5angka sebulan melalui 3 FB Group Support dan 2 WhatsApp Group.


2. Anda akan diajar mempromosikan CMD Revell menggunakan pemasaran online seperti facebook dan website. Anda akan diberikan website promosi secara PERCUMA. Contoh website LIHAT SINI 

3. Anda boleh copy dan paste ribuan ayat dan gambar testimoni dalam group support

4. Anda tak perlu cari orang, orang yang cari kita

5. Anda tak perlu pos barang

6. Anda tak perlu keluar jumpa orang pun..duduk depan komputer je. dah ramai dalam team kami berjaya melalui teknik ini.



7. Anda boleh bina network dulu sebelum mula buat bisnes ...KLIK DISINI

Niat kita nak bantu orang lain sihat..InsyaAllah duit akan datang dengan sendirinya



Contoh sms bonus yg masuk ke HP ahli setiap hari..

sms

Pendapatan bulanan dari ribuan hingga ratusan ribu ringgit sebulan tak lagi mustahil walaupun bermula dengan modal yang kecil.

Buat Duit Dengan CMD Revell iexp4u


Kenapa CMD Revell iEXP4U  ? 

  • CMD Revell adalah bisnes sebenar, platform yang terbaik dengan modal rendah tapi mampu menjana pendapatan yang lumayan secara berterusan
  • Produk CMD ni dah 20 tahun di pasaran Malaysia dengan ribuan testimoni pelbagai penyakit
  • Syarikat telah bertapak di Malaysia selama 27 Tahun - Sangat Kukuh 


Pakej Perniagaan CMD iEXP4U

1) SILVER - RM178 ( 1 botol 120ml PERCUMA 1 botol 65ml)

Bonus Sponsor RM50
Potensi Sehari RM1000

cmd silver


2) Gold - RM470.70 ( 3 botol 120 ml PERCUMA 1 botol 65ml)

SPONSOR BONUS RM150
Pontensi RM4500 Sehari


cmd gold


4) Diamond - RM909.50 ( 6 botol 120ml PERCUMA 1 botol 65ml)

SPONSOR BONUS RM300
Pontensi RM6000 Sehari



cmd diamond




Yang bestnya, yang kecil boleh taja yang besar. 

Contohnya anda Silver boleh taja Diamond dan ANDA akan dapat Bonus Sponsor RM300

Jika anda minat bisnes, saya syorkan anda terus daftar diamond sebab boleh dapat semua bonus dalan CMD Revell IEXP4U

ANDA Berminat?

SMS CMD hantar ke 010-8787826 

atau 

WhatsApp CMD hantar ke 019-4721877
Contoh: CMD Ahmad hantar ke 010-8787826

Ada soalan?

Isi Borang dibawah ini

Powered byEMF Contact Form





ikhlas
Abdul Halim Ismail 
010-8787826
MYSAB1087294





Buat Duit Dengan Banner Tanpa Modal

Adakah anda sedang mencari peluang buat duit dengan banner?

Tahniah kerana anda telah anda sampai ke sini.


YA! Anda tak silap baca.. 

Bisnes banner ini memang


TANPA MODAL, TANPA PERLU PENGALAMAN BERTAHUN-TAHUN, TANPA MESIN, TANPA PERLU BUAT MARKETING. 

Paling best..TANPA PERLU KELUAR BERJUMPA CUSTOMER PUN! 

Dalam produk ini, rakan saya Hasib Azahari bongkarkan bagaimana beliau menjalankan servis print banner. Hanya berurusan di depan laptop , Tanpa modalTanpa pengalamanTanpa mesinTanpa marketingTanpa deal dengan end-customer.

Telah ramai sahabat yang telah berjaya meniru cara yang dilakukan olehnya.

Anda boleh baca sendiri testimoni yang diberikan 


Ada banyak lagi testimoni yang anda boleh baca DISINI

Sebelum anda meninggalkan blog ini, baca dulu pesanan ini


Tamar Cocoa : Minum Pun Boleh Dapat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ni admin nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang sangat SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.


Admin dapat tahu tentang minuman ini bila terbaca status rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Sekadar ingin mencuba, admin beli 1 pek Tamar Cocoa terlebih dahulu.

Tak sampai 3 hari, sudah habis dibancuh oleh anak-anak admin. Rupanya mereka sangat suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ini.

Kebetulan minggu lalu admin ambil cuti satu hari kerana ada urusan di Jabatan Pendaftaran Negara, Admin dapat tahu berdekatan dengan tempat tu ada stokis produk Alhaddad.

Tanpa membuang masa, admin terus dapatkan 2 pek Tamar Cocoa, mee kering dan bihun.

Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, terus boleh daftar jadi ahli Alhaddad. 1 Pek lagi dikira pada harga ahli.

Yang PALING BEST..anda dapat komisen RM0.70 setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pun boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk Al Haddad lagi dan lagi ni..



Selain daripada Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain seperti gambar dibawah



Rata-rata yang mengamalkan Tamar Cocoa terdiri daripada kalangan ibu yang menyusu. Melalui bacaan di blog-blog, saya dapati banyak testimoni yang menyatakan Tamar Cocoa membantu menambah susu. 

[ Keahlian kami MUDAH dan MURAH ] 

Beli 1 pek Tamar Cocoa : RM22 sahaja 

LAYAK jadi ahli , kami berikan username & password untuk pengesahan keahlian anda. 



=========================

3 Bonus istimewa untuk AHLI :
=========================

√ Komisen Peribadi - pakai sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan jadi ahli daftar bersama rangkaian kita.Dapat lagi komisen.

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM19.10, boleh jual pada harga : RM22 , dapat untung runcit RM3. 


*1 Pek (20 sachet) hanya RM22 tak termasuk pos
Pos Laju RM7 (Semenanjung) / RM11(Sabah/Sarawak)
Bank In/Transfer Online RM29 (Semenanjung) / RM33 (Sabah/Sarawak)
Terus daftar jadi Ahli Alhaddad
EKSKLUSIF Dpt Join WhatsApp Group Support

NAK DISKAUN?

SMS/WhatsApp "TC<>Nama<>Lokasi" ke 010-8787826 Sekarang



Contoh: TC Ani Ipoh hantar ke 010-8787826

Kami juga menyediakan perkhidmatan kiriman melalui pos sekiranya stokis anda terlalu jauh atau anda sukar untuk keluar daripada rumah dengan cas yang berpatutan

Hubungi admin - Halim 010-8787826 / 019-4721877 (sms/whatsapp/telegram)

Buat Duit dengan simkad jimat onexox

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda talian prepaid Jimat OneXOX. Sebelum tu baca dulu soal jawab dibawah ini.

Panggilan selalu masuk voice mail, tapi dicaj sehingga 15sen,28sen?

Onexox boleh bagi panggilan serendah 5 sen ke semua talian

Kredit masih banyak tapi dah kena TOPUP?

Onexox boleh bagi tempoh SAH (Validity) sehingga 28 Bulan dan 
bertambah setiap kali topup

Suka SMS? 

Onexox bagi 1800 SMS PERCUMA

Suka main internet ?

Onexox cuma RM29.99 untuk 1.5GB

Boleh daftar Family dan Rakan yang sama rangkaian sahaja?

 Onexox boleh daftar 10 nombor Famili dan Rakan berlainan rangkain


8 SEBAB ANDA PERLU SERTAI ONEXOX SEKARANG













APA FAEDAH ANDA AKAN DAPAT

Jimatkan panggilan, SMS dan Internet



Testimoni onexox jimat

28 Bulan Tempoh Sah




Internet Tanpa Had Kelajuan Tiada Terma Pay Per Use.  




BOLEH BUAT DUIT...Haaaa.... ini yang paling BEST 

Ganjaran Topup Percuma & Tunai (Sahabat One)

Anda akan dapat komisen 5% daripada keseluruhan nilai topup (Tambah nilai) pelanggan (rakan yang kita kenalkan itu) sampai bila-bila.  Tidak kira dimana saja dia topup, anda akan tetap dapat komisen..Hebat kan?






Contoh Pengiraan bonus User Get User 




20 org x RM50(topup) = RM1000 x insentif 5% = RM50


Bulan tu anda dpt topup FREE sebanyak RM50. 

Dan bulan berikutnya anda dapat lg selagi diorang buat topup. 

Lagi ramai anda kenalkan onexox, lagi banyak topup free...:-)


Bagaimana nak mulakan? 

Dapatkan simkad ONEXOX sekarang






010 878 7826 / 019-4721877



OUT THERE WE ARE ONE


P.S- Pembayaran insentif jualan sepanjang hayat - selagi pelanggan anda menggunakan talian prabayar ONEXOX Prepaid.