Tamar Cocoa : Minum Pun Boleh Dapat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ni admin nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang sangat SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.


Admin dapat tahu tentang minuman ini bila terbaca status rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Sekadar ingin mencuba, admin beli 1 pek Tamar Cocoa terlebih dahulu.


Tak sampai 3 hari, sudah habis dibancuh oleh anak-anak admin. Rupanya mereka sangat suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ini.

Kebetulan minggu lalu admin ambil cuti satu hari kerana ada urusan di Jabatan Pendaftaran Negara, Admin dapat tahu berdekatan dengan tempat tu ada stokis produk Alhaddad.

Tanpa membuang masa, admin terus dapatkan 2 pek Tamar Cocoa, mee kering dan bihun.

Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, terus boleh daftar jadi ahli Alhaddad. 1 Pek lagi dikira pada harga ahli.

Yang PALING BEST..anda dapat pulangan tunai RM0.70 setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pun boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk Al Haddad lagi dan lagi ni..

Selain daripada Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain seperti gambar dibawah



Dan jika anda menjadi ahli..anda layak membeli pada harga ahli iaitu rm18 (semenanjung)/ 21(Sarawak/Sabah) dan 70 sen akan dikembalikan ke dalam akaun anda dengan setiap pek tamar cocoa yang anda beli.

Jika anda berminat nak jadi ahli, berikut adalah caranya:

1. Kenalpasti stokis terdekat dengan anda. KLIK DISINI

2. Beritahu anda nak jadi ahli Alhaddad, isi borang di stokis tersebut. Tak lama pun, 3-5 minit dah siap. Antara maklumat yang diperlukan:

Nama anda:
Ic anda:
Alamat anda:
No akaun bank anda: ( untuk syarikat masukkan 70sen per pack yang anda beli)

*Pada ruangan penaja isikan Nama Isteri saya: Noraini binti Mohamad, ID: Norini78

3. Kami juga menyediakan perkhidmatan kiriman melalui pos sekiranya stokis anda terlalu jauh atau anda sukar untuk keluar daripada rumah.

Hubungi admin - Halim 010-8787826 (sms/whatsapp/telegram)

Buat Duit dengan simkad jimat onexox

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda talian prepaid Jimat OneXOX. Sebelum tu baca dulu soal jawab dibawah ini.

Panggilan selalu masuk voice mail, tapi dicaj sehingga 15sen,28sen?

Onexox boleh bagi panggilan serendah 5 sen ke semua talian

Kredit masih banyak tapi dah kena TOPUP?

Onexox boleh bagi tempoh SAH (Validity) sehingga 28 Bulan dan 
bertambah setiap kali topup

Suka SMS? 

Onexox bagi 1800 SMS PERCUMA

Suka main internet ?

Onexox cuma RM29.99 untuk 1.5GB

Boleh daftar Family dan Rakan yang sama rangkaian sahaja?

 Onexox boleh daftar 10 nombor Famili dan Rakan berlainan rangkain


8 SEBAB ANDA PERLU SERTAI ONEXOX SEKARANG













APA FAEDAH ANDA AKAN DAPAT

Jimatkan panggilan, SMS dan Internet



Testimoni onexox jimat

28 Bulan Tempoh Sah




Internet Tanpa Had Kelajuan Tiada Terma Pay Per Use.  




BOLEH BUAT DUIT...Haaaa.... ini yang paling BEST 

Ganjaran Topup Percuma & Tunai (Sahabat One)

Anda akan dapat komisen 5% daripada keseluruhan nilai topup (Tambah nilai) pelanggan (rakan yang kita kenalkan itu) sampai bila-bila.  Tidak kira dimana saja dia topup, anda akan tetap dapat komisen..Hebat kan?






Contoh Pengiraan bonus User Get User 




20 org x RM50(topup) = RM1000 x insentif 5% = RM50


Bulan tu anda dpt topup FREE sebanyak RM50. 

Dan bulan berikutnya anda dapat lg selagi diorang buat topup. 

Lagi ramai anda kenalkan onexox, lagi banyak topup free...:-)


Bagaimana nak mulakan? 

Dapatkan simkad ONEXOX sekarang






010 878 7826 / 019-4721877



OUT THERE WE ARE ONE


P.S- Pembayaran insentif jualan sepanjang hayat - selagi pelanggan anda menggunakan talian prabayar ONEXOX Prepaid.




Nak jana income dalam USD tak henti-henti?

Salam Sabtu,

Terima kasih kerana sudi melawat blog admin

Hari ni admin nak kongsikan satu program mudah buat duit online

Admin dah join..dan terus bertindak..hehe..dah dapat balik modal 



Sapa-sapa ada akaun paypal disarankan join

Cukup mudah..tugas anda copy dan paste je..kemudian duit masuk

Modal cuma 1usd je..

Berminat? KLIK DISINI


Bagaimana Nak Promosi Affiliate Cara Pro

Salam 1 Malaysia

Ramai yang dah tahu satu cara mudah nak menjana pendapatan di internet adalah melalui affiliate

Tapi...adakah anda sedar bahawa sesuatu yang MUDAH tak semestinya senang kan?

Ya..

Orang yang tak pernah merasa duit komisen Affiliate pasti akan tercari-cari cara mana yang paling MUDAH dan SENANG nak dapat Jualan

Saya juga pernah alami perkara yang sama. Macam-macam cara dah cuba

Iklan percuma, group iklan FB, buat blog, youtube dan sebagainya..tapi satu pun tak menjadi





Anda akan didedahkan dengan teknik Promosi Affiliate Cara pro yang boleh menyebabkan email anda dihujani dengan komisen affiliate


BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI

Kelas Online Belajar Bisnes Kedai RM2


KELAS BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI |Bisnes Kedai RM2 merupakan satu bisnes yang mempunyai potensi sangat besar. Bisnes yang di pelopori dan di monopoli oleh bangsa C ini semakin hari semakin bercambah di bandar-bandar besar dan taman perumahan. Bisnes ini menjadi pilihan kerana ianya adalah bisnes kalis inflasi, mudah di uruskan, modal yang rendah dan yang paling penting untung yang lumayan.

Namun untuk anda mendapatkan ilmu bisnes ini, bukan lah sesuatu perkara yang mudah. Tiada sesiapa pun peniaga Kedai RM2 akan mengajar orang lain untuk bersaing dengan mereka. Anda yang berminat untuk berniaga terpaksa belajar sendiri secara try and error. Anda terpaksa langgar dinding dahulu sebelum dapat buat untung.

Oleh itu, QDF Paradigm Enterprise yang berpengalaman 5 tahun dalam industri ini, bermula dari peniaga tapak ekspo, buka kedai sendiri dan sekarang menjadi pemborong barang RM2 mengambil inisiatif dengan mengadakan Kelas Belajar Bisnes Kedai RM2 Secara Online. Anda hanya perlu mendaftar dan kami akan bimbing anda selama 30 hari. Anda boleh bertanya secara live dengan kami sekiranya ada kemusykilan.
Berikut adalah antara topik yang anda akan belajar :
1. 10 Langkah Untuk Memulakan Bisnes Kedai RM2 
2. Ada modal RM100 jer..Boleh ker mulakan bisnes kedai RM2 ni? 
3. Bagaimana dan Kenapa Tokey-Tokey C ini berjaya? 

4. Bila kah waktu terbaik untuk saya buka Kedai RM2? 
5. Lokasi mana yang terbaik untuk buka kedai serbaneka RM2. 
6. Berniaga barang RM2 di pasar malam
7. Supplier untuk air tin, makanan ringan, aiskrim dan kacang2 serta jeruk untuk Kedai RM2 
8. Jangan berurusan Dengan Sebarang Pemborong 
9. Bisnes Mainan RM2 Secara Mobile 
10. Nak Ambil Loan Untuk Buka Kedai RM2? 
11. MARKETING STRATEGY Kedai RM2
12. Berapa Modal Yang Paling Bagus Perlu Ada Untuk Bisnes Kedai RM2 
13. Pemilihan Pekerja Kedai RM2 
14. Cara Mengira Target Sales Kedai RM2 
15. Konsep Kedai RM2 Ke atas 
16. Apa Kaitan Tahun Baru Cina dan Kedai RM2? 
17. Macam Mana Nak Bersaing Dengan Kedai RM2 C?
18. Bagaimana Buka Kedai RM2 Tanpa Modal Kita Sesen Pun dan banyak lagi

Berminat untuk turut serta dalam kelas ini?
Yuran yang di kenakan hanya RM10 sahaja. Ini harga diskaun
Harga ini hanya untuk 50 orang sahaja. Selepas habis kuota 50 orang ini harga akan kembali kepada harga asal RM50.
1. Buat pembayaran RM10 ke salah 1 akaun di bawah atas nama Abdul Halim Ismail

Maybank: 160250000665
Cimb: 7608046074
Emel: ismahalim@gmail.com


2. SMS ke 010-8787826 selepas bank in seperti format di bawah :

KELAS ONLINE [jarak] JUMLAH BANK IN [jarak] MASA BANK IN [jarak] TARIKH 
BANK IN [jarak] NAMA PENUH [jarak] NO IC 

Pastikan anda berikan bukti bayaran kepada saya.

Magnet Content Marketing

Magnet Content Marketing
Untuk usahawan internet,
=====
BACA SELENGKAPNYA,
=====
Anda pernah ada masalah ini?
1. Produk terjual tapi tiada repeat order.
2. Produk tak terjual langsung. Rugi!
3. Kos iklan dan overhed meningkat.
KALAU YA, MENGAPA?
Ini bukan masalah tak pandai menjual, tak pandai Fbads, tak pandai copywriting.
APA YANG SAYA PERHATIKAN...
+ Peniaga terus menjual dengan harapan terus kaya. Pfft! Mustahil.
+ Peniaga tidak pernah beri sesuatu kepada prospek (bakal pelanggan).
+ Paling penting. Peniaga tidak mempunyai puak peminat tersendiri.
SEBAB ITU.
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
MAGNET CONTENT MARKETING - Panduan Membina Puak Pelanggan Yang Setia Berikan Duit Berulang-Kali Dengan Rela.
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+
Tapi, saya ada 2 peringatan ikhlas untuk anda.
--> PERINGATAN #1
-----
Jangan terpengaruh dengan tajuk dan subtajuk panduan saya. Semuanya asas belaka.
Tapi, kata pengalaman saya "Kalau sudah boleh kuasai perkara asas, semuanya adalah tak mustahil"
--> PERINGATAN #2
-----
Saya cuma terangkan perkara asas membina puak melalui content marketing. Saya tunjukkan bagaimana hasilkan content marketing yang berkesan.
Saya tak sentuh langsung tentang strategi Fbads, cara dapat kos murah, atau targetting pelanggan. Not at all.
Jelas?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
KANDUNGAN MAGNET CONTENT MARKETING
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
✔ Bagaimana content marketing bantu letupkan jualan anda dengan kadar kos yang rendah.
✔ Cara menggunakan content marketing bina hubungan dengan prospek.
✔ Teknik hapuskan skeptikal prospek dengan content content marketing.
✔ Anatomi content marketing yang berpengaruh dan menjadi.
✔ 5 Cara tulis content marketing.
✔ Pantang larang dalam content marketing.
✔ 2 lubuk percuma idea content marketing.
✔ 7 formula hasilkan content marketing yang pelanggan nak baca.
✔ 2 tips atas kemarau idea.
✔ 2 kajian kes content marketing saya dan untung besar dalam 1 malam.
===
BERMINAT?
===

Bagaimana Memulakan Bisnes Online Dengan Teknik MB2000

Memulakan Bisnes Online Dengan Teknik MB2000. Alangkah seronoknya jika anda dapat menjana RM2000 dalam tempoh 48Jam. Nampak macam MUSTAHIL. Tapi, dengan menggunakan teknik yang BETUL, anda boleh dapat sebanyak itu atau mungkin lebih lagi



mulakan bisnes online dengan MB2000


Bagi kita yang kebanyakan makan gaji, mempunyai sumber pendapatan KEDUA dah menjadi perkara WAJIB. Oleh itu, ramai yang mencari peluang untuk menambah pendapatan. Disebabkan terlalu mengikut NAFSU, ramai yang salah memilih jalan. 

Kononnya buat bisnes, rupanya melabur di skim yang ntah apa-apa. Bila-bila masa boleh lingkup. Masyarakat kita telah berulang kali ditipu, tapi masih juga terjun ke lubang yang sama. Duit yang sepatutnya beranak, hilang begitu saja

Sebenarnya, cara memulakan bisnes online ni bukan hanya satu jalan saja. Banyak cara yang anda boleh pilih. Dalam banyak-banyak cara tu, saya jumpa satu titik persamaan iaitu

"Kaji Permintaan Baru Jual"

Maksudnya anda perlu pastikan betul-betul produk atau perkhidmatan anda itu ada permintaan. Barulah anda mulakan Bisnes. Selagi anda belum jumpa, teruskan usaha mencari sampai dapat.

Itulah antara intipati yang terdapat dalam teknik MB2000

Anda akan ditunjukkan teknik yang cukup simple, tapi POWER untuk memulakan bisnes Online. Segalanya anda boleh mulakan tanpa sebarang kos pemasaran. Maksudnya anda tak perlu buat FB Ads, Google Adwords, Autoresponder atau sebarang pemasaran berbayar.

Selepas anda dah dapat rentak, anda akan diajar cara nak meningkatkan lagi jualan. Pembelajaran adalah secara interaktif. Anda akan dapat rakaman video webinar yang telah dijalankan sebelum ini. Anda perlu tonton rakaman webinar dan juga sertai FB group untuk memperkemaskan lagi ilmu didada. Lepas ni daripada RM2000 sebulan boleh naik RM10,ooo sebulan.

Anda akan dibantu untuk bermula. Anda tak akan ditinggalkan sorang-sorang. Tapi, kalau anda sendiri yang memilih untuk tunggu dan lihat, memang confirm 100% anda akan GAGAL. 

Lihat sendiri testimoni daripada anak murid beliau. 





Sebenarnya ada banyak lagi testimoni hasil teknik MB2000 ni. Saya nak anda lihat sendiri di website MB2000