Teh Madu Kelulut : PENGEDAR DIPERLUKAN!!!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Terima kasih kerana folow blog saya

Teh Madu Kelulut Asli

Hari ni saya nak review produk terbaru Teh Madu Kelulut yang saya baru cuba. Produk ini masih baru di pasaran. Masih ramai belum tahu. Sebab tulah saya nak kongsi..supaya semua rakan-rakan boleh merasai sendiri kesedapan air teh kelulut ni. Tambahan pula madu kelulut sedang jadi fenomena sekarang ni. Jadilah yang terawal mengetahuinya..

Saya memang suka minum air teh lemon. Tambahan lagi kalau sejuk..hurmm...sedap...

Ini adalah review saya tentang produk Teh Madu Kelulut ni

Mula-mula rasa Teh Kelulut, rasa serai agak kuat..tapi masih bole rasa manis madu, masam-masam lemon dan kelat teh..gabungan mantap ni memang sedap sungguh...,minum sekali rasa tak puas..mesti nak lagi..nak lagi BEST...minum sejuk..fuhhhhh syok...


KANDUNGAN & KHASIAT TEH KELULUT ASLI, ORGANIK & 100% SEMULAJADI

1. TEH HITAM

Antioksida, pembuangan kotoran dalam badan & membuang asid urik dalam badan penyebab gout.


2. SERAI

Membuang angin dalam tulang, perut & badan keseluruhan yang membuat badan rasa sengal-sengal, kembung perut, menstabilkan darah tinggi & kurang darah. Serai juga digunakan untuk rawatan terkena virus kencing tikus.



3. LEMON

Kaya dengan vitamin C, meremajakan, menghalus & melembutkan kulit, anti-kanser, membantut pertumbuhan sel kanser, membersih kolestrol dalam darah, usus & melonggarkan ikatan molekul lemak.

4. MADU KELULUT

Kuatkan antibodi badan untuk melawan penyakit & terbukti membantu menyembuhkan pelbagai penyakit




5. ROTI LEBAH


Makanan ratu lebah berkesan dalam merawat sel, memperpanjangkan usia sel & menggantikan sel yang mati. Sangat sesuai untuk awet muda.

Gabungan herba tradisional Teh Kelulut ini mampu meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan & juga meningkatkan tahap kesihatan. Teh Kelulut ini bukan sahaja sedap & menyegarkan tetapi juga terbukti dengan testimoni membantu mengatasi masalah gout, darah tinggi, kencing manis, jantung, kolestrol, resdung, kanser, masalah keputihan bagi wanita, haid yang tidak normal & mengurangkan berat badan.

Untuk tempahan & pertanyaan...

Call/Whatsapp/Sms 010878 7826 (Halim)
Call/Whatsapp/Sms 010878 7826 (Halim)
Call/Whatsapp/Sms 010878 7826 (Halim)

Anda semua dijemput menjadi sebahagian daripada rangkain kami..

Syarat ahli cukup mudah dan murah...Beli 1 Kotak, daftar ahli percuma.. Next belian dah bole dapat harga ahli...

(TAWARAN INI SPECIAL UNTUK 100 ORANG PENGEDAR TERAWAL SAHAJA)
Nama dan No Tel anda saya akan letakkan di blog ini..


PENGEDAR DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA

1. SABAH/LABUAN

Putatan : Halim (010-8787826)

Ranau : Astutie (014-5675698)

Papar :

Kota Kinabalu :

Sipitang :

Tawau:

Sandakan :

Kota Belud:

Kudat:

Kota Marudu:


2. PERLIS

3. KEDAH

4. PERAK

5. SELANGOR

6. KL

7. NEGERI SEMBILAN

8. MELAKA

9. JOHOR

10. PAHANG

11. TERANGGANU

12. KELANTAN

13. SARAWAK




Program Bayar Hutang Dengan Cepat

Assalamualaikum
*PROGRAM BAYAR HUTANG DENGAN CEPAT*



ADAKAH ANDA SEORANG
✅ *BLACKLIST*
✅ *CCRIS*
✅ *CTOS*
✅ *BANKRUP*
✅ *GAJI RENDAH*
✅ *KOMITMENT TINGGI*
✅ *WARGA ASING*

Jgn bersedih dan putus asa.. kami ada jalan penyelesaian..

BAGAIMANA ❓❓❓

✅ HANYA BAYAR PENDAFTARAN RM 10.

*BAYAR RM10 JE* 

💰💰💰💰💰💰💰💰💰

*REGISTER CEPAT :*
 🔹TANPA PENJAMIN
 🔹TANPA PINJAMAN
🔹PEKERJA KILANG
🔹PEKERJA RESTORAN
🔹NELAYAN
🔹PETANI
🔹 PESARA
 🔹SURI RUMAH
 🔹PELAJAR IPTA & IPTS
 🔹PEKERJA SWASTA
 🔹KERJA SENDIRI
 🔹TAK BEKERJA
 🔹PENDUDUK TETAP
 🔹YANG CTOS   
 🔹YANG CRISS
 🔹YANG BANKRAP PUN
       LAYAK.

✳DOKUMEN YG DIPERLUKAN🔆
💝ADA HP
💝ADA EMAIL
💝ADA AKAUN BANK
💝ADA FB/WS/IG/WC

✅CONFIRM LULUS✅
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Belajar bagaimana  leader2 hebat dananiaga2u.com telah mengubah kehidupan mereka dari modal bermula RM 10 hingga  berjaya menjana pendapatan 5-6 angka sebulan.

Mereka akan BIMBING anda sehingga BERJAYA.

💢SEMUA YANG LAYAK MAMPU MILIKI RM 1000 SEHARI 💢
✳❤❤❤✳

*MILIKI INCOME TERBARU*

*JUMPA DISESSI PENCERAHAN KAMI*
TARIKH   : SETIAP HARI
MASA      : SETIAP HARI
TEMPAT  : DI HP

utk maklumat lanjut

HUBUNGI :
ABDUL HALIM ISMAIL
📲0108787826

*FREE Registration*

www.dananiaga2u.com

Radio JOC Digital Al Quran

Radio JOC Digital Al Quran

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera




Radio JOC Digital Al Quran

DAH BANYAK KALI NAMPAK. RADIO APA NI???
.
NI SEBENARNYA RADIO DIGITAL AL-QURAN & TERJEMAHAN AL-QURAN.
.
ALHAMDULILLAH DAH TERJUAL LEBIH 10 000 UNIT😊❤

.
Anda nak dengar Al-Quran dibaca oleh 3 imam terkenal, terjemahan Al-Quran boleh,bacaan tatacara solat,tahlil, kuliah/ceramah, nasyid ada, doa pun ada
.
Bukan takat tu ja. Bole on radio FM. Tekan ja nombor frekuensi terus dapat. Senang betul nak guna. Bateri pulak boleh caj macam kita caj hanpon. Tahan 6-7 jam pakai. Kecik pulak tu bole bawak merata. Lagi satu boleh cucuk USB thumdrive tu nak dengar mp3 ka.


. ❤Radio ni Alhamdulillah ramai yang dah beli. Diorg pasang pd yg sakit kat hospital, kat rumah, kat pejabat, kat sekolah, pelajar tahfiz guna buat hafazan, semak bacaan Al-Quran, bagi hadiah. Semua bole guna dari Atuk nenek, Ibubapa dan anak-anak.😊 Hehe. Syukur.


. ❤Harga dia memang kami bagi harga mampu milik supaya setiap keluarga dapat memiliki sebiji radio ni sebab sangat bermanfaat.


. ❤Pada yang berminat

wasap "RQ" ke talian 010-8787826


wasap "RQ" ke talian 010-8787826


wasap "RQ" ke talian 010-8787826

👪1 RADIO AL-QURAN 1 KELUARGA

Mince : Gula Gula Kurus Betul ker?

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Alhamdulillah hari ni admin nak perkenalkan kepada anda satu produk KURUS yang PALING HOT masa kini iaitu Mince : GULA GULA KURUS

gula gula kurus mince putatan





Admin dapat tahu bila tengok rakan-rakan di fesbuk dok promote gula-gula kurus ni

Selepas buat kajian admin dapati ramai juga yang bagi feedback positif untuk produk ini

Ini antaranya...


Sweet Sour Candy : Gula Gula Kurus 2

Sweet Sour Candy : Gula Gula Kurus 3


Sebelum tu..Admin nak tanya sikit..

Ada tak sapa2 ada masalah begini?


  • Dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih TAK BERKESAN
  • Susah nak amalkan produk KURUS sekarang ni, kerana banyak sangat langkah-langkahnya
  • Dah lama amalkan produk kurus ni, tapi tak nampak hasil
  • Makan dah CONTROL, tapi perut masih sama jer
  • LEMAK makin berkembang biak ke seluruh bahagian badan terutamanya di punggung, lengan dan Paha
  • Selalu kena perli oleh kawan-kawan
  • Tak ada masa nak bersenam

Jangan mudah putus asa  

Inilah masanya untuk anda cuba  

SWEET SOUR CANDY : GULA GULLA KURUS

InsyaAllah, hanya kemam kemam pun boleh hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 aje

Sweet Sour Candy ni HOT Product tau...

Membantu anda KURUS hanya dalam masa 15 Hari sahaja !

Tapi..... 

Kena tengok jugalah badan seseorang tu

Ye la, Kalau lemak dah berkumpul bertahun-tahun dalam badan, takkan senang-senang boleh hilang dengan satu malam je kot

so memang biasanya akan ambil masa sikit...

Memperkenalkan SWEET SOUR CANDY: GULA GULA KURUS


Sweet Sour Candy : Gula Gula Kurus 4




  • Tidak Perlu menahan Lapar
  • Tidak Perlu Bersenam
  • Tidak perlu Berulang alik ke Toilet
  • Tidak ada Kesan sampingan seperti Sakit Ulu Hati , Pening , Letih , Mengantuk , Mual , Perut Masuk Angin dan sebagainya


KELEBIHAN SWEET SOUR CANDY : 

  • Membantu stabilkan Gula & Darah
  • Membantu hentikan serapan Lemak & tingkatkan Metabolisma Badan
  • Membantu singkirkan Lemak yang berlebihan
  • Membantu turunkan Berat Badan tanpa sebarang Kesan Sampingan yang Merbahaya.
  • Membuang Lebihan Toksin dalam badan
  • Mengawal masalah Berat Badan
  • Menghalang Pembentukkan Lemak dalam Badan
  • Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai Tenaga
  • Menurunkan Tahap Kolestrol
  • Tonik untuk menguatkan Ketahanan Badan
  • Anti Kanser
  • Agen Awet Muda




#GulaGulaKurus#DiMar

BAHAN UTAMA SWEET SOUR CANDY-GULA GULA KURUS:

  • Guarana
  • Garcinia
  • White Kidney Bean
  • Vitamin C

Kita dah tau Bahan Utama dalam Sweet Sour Candy: Gula Gula Kurus kan....

Apa kata kita tengok plak...

Apa Fungsi ketiga-tiga bahan...

GUARANA : 

  • Melancarkan pembuangan air besar dan kecil 
  • Mengembangkan saluran darah 
  • Mengurangkan rasa mengantuk 
  • Mengurangkan sakit kepala - migraine 
  • Agen awet muda 
  • Agen Hipotemia - Meredakan demam 
  • Membantu menurunkan berat badan 
  • Membantu menguatkan sistem saraf 
  • Membantu mengosongkan kandungan usus 
  • Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan 
  • Merangsang otak dan kognitif dan menguatkan daya ingatan 
  • Meningkatkan dan menambah tenaga seksual lelaki dan perempuan 


GARCINIA :

  • Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
  • Membuang toksin dalam tubuh
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengawal berat badan
  • Mengurangkan dan mengawal selera makan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Menambah tenaga
  • Mengurangkan asma serta lelah
  • Melancarkan peredaran darah ketika haid
  • Menstabilkan hormon 


WHITE KIDNEY BEAN :

  • Ekstrak White Kidney Bean membantu dengan mengelakkan beberapa jenis kanji yang biasanya akan menjadi lemak badan daripada disimpan, tetapi terus dicernakan.
  • White Kidney Bean membantu anda turunkan berat badan.
  • Penyekat karbohidrat, lemak tidak akan berkumpul di dlm badan dan berfungsi utk blok kanji.
  • White Kidney Bean baik untuk kesihatan.
  • White Kidney Bean juga kaya serat, baik serat larut maupun tak larut, yang baik untuk meningkatkan kolesterol baik (HDL) dan membantu menurunkan kolesterol jahat (LDL) sehingga mampu mengurangi risiko penyakit jantung, menjaga kestabilan gula darah, mencegah sembelit dan gangguan pencernaan lain.


VITAMIN C :

  • Meningkatkan sistem Imunisasi / Daya Tahan Badan
  • Ia mengurangkan paras Histamin / Demam dan biasanya mempercepatkan baik demam
  • Melindungi Badan dari Radikal Bebas yang memberi kesan Oksidatif. 
  • Merendahkan tekanan darah tinggi dan mengurangkan kebarangkalian terkena penyakit tekanan darah tinggi dan juga masalah kesihatan yang menyebabkan tekanan darah tinggi.
  • Memastikan saluran darah mengembang dengan baik.
  • Membantu mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak Keracunan plumbum boleh menyebabkan masalah pembesaran terutama di kalangan kanak-kanak.
  • Telah terbukti membantu untuk kurus dan mengekalkan berat yg ideal.
  • Membantu badan mengatasi tekanan dengan mengawal paras tekanan, hormon dan kortisol yang tinggi.
  • Mengimbangkan sistem dalam badan dalam apa jua keadaan
  • Menghalang terkena sakit jantung dengan menghalang radikal bebas dari merosakkan dinding arteri yang boleh menyebabkan pembentukan plak. Nutrien ini menyebabkan kolestrol teroksida, kolestrol boleh menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal paras gula dan mengurangkan risiko diabetes dan memulihkan simptom sedia ada
  • Melindungi kulit dari radikal bebas
  • Menggantikan tisu yang rosak sekaligusmenyembuhkan luka dengan lebih cepat. 
  • Melindungi DNA dari tindakbalas fotokimia yang menyebabkan tumor, perubahan warna kulit dan beberapa jenis barah kulit.
  • Membantu sistem aliran darah


Ini sebahagian lagi testimoni dari pengguna..kalau nak letak sini semua testimoni memang tak cukup ruang 

Memang R.U.G.I giler la kalau korang tak mencuba...


Sweet Sour Candy : Gula Gula Kurus 6



SIAPA YANG BOLEH MENGAMALKAN SWEET SOUR CANDY :

  • Sweet Sour Candy boleh diambil seawal umur 15tahun
  • Pesakit Diabetes @ Darah Tinggi boleh ambil jika mengalami masalah Obesiti
  • Masalah Buah Pinggang yang Kronik tidak digalakkan untuk mengamalkan Sweet Sour Candy
  • Tiada Pantang larang yang ketat 
  • Ibu Menyusu boleh mengamalkan Sweet Sour Candy setelah baby berusia 6 Bulan ke atas
  • Ibu Mengandung Tidak Dibenarkan sama sekali


CARA PENGAMBILAN SWEET SOUR CANDY : 
  • Amalkan 1 Biji Sebelum sarapan (Seeloknya 30minit sebelom sarapan)
  • Amalkan Sebiji lagi Sebelum Makan Malam (30 minit Sebelum ye)


PANTANG LARANG : 

Alah.... sebenarnye tak ada pun pantang larang time mengamalkan SSC nih....
Cuma admin nak sarankankan minum 3-4 liter air kosong sehari..

Tidur perlulah cukup supaya hormon badan stabil, kalau hormon tak stabil, tu yang lagi cepat naik kg

Gula kalau boleh kurangkan sebab air gula berlebihan ni selalunya akan undang obesiti.. ambil makanan yg mengandungi pemanis semulajadi seperti buah. 

Amat bagus utk yg suka kunyah benda manis~

Makan nasi 2 kali sehari, kalau bole segenggam sahaja supaya dapat memenuhi karbohidrat yang keperluuaan harian.  Sebenarnya bila korang ambil SSC ni, 1secara automatik akan kurangkan selera makan kita tanpa disedari. Makan sikit pun dah kenyang. So korang jangan risau lapar k… 

Masih tak pasti anda perlukan Sweet Sour Candy ?

Jom tengok testimoni pelanggan yang dah BERJAYA!




TESTIMONI SWEET SOUR CANDY: GULA GULA KURUS

Sweet Sour Candy : Gula Gula Kurus 7






BERMINAT???

FAST RESPOND
Wassap/Telegram @Halim : +010 8787826 

FREE POS LAJU
HARGA KAMI :
Sebotol : RM70 SEM RM75 SS
2 Bottle : RM130 SEM RM135 SS


Beli 2 botol percuma lotion.
Promosi berakhir pada 30 Mei 2016.

De'Xandra : Wangian Branded Murah dan Tahan Lama

Anda Mencari Wangian Branded Murah dan Tahan Lama?


Resah badan anda berbau?
Kawan-kawan asik menutup hidup bila anda lalu?
Perfume sekarang tak tahan lama?
Nak beli yang original branded MAHAL sangat..zaman GST sekarang TAK MAMPU

Jika anda mempunyai masalah-masalah seperti diatas...

Admin ingin memperkenalkan...

De'Xandra Wangian Branded Murah dan Tahan Lama setanding original dan bole dibawa berSOLAT..


Admin sendiri gunakan perfume de'xandra ni..

Setiap hari admin akan zass..zass..zass.. masa nak pergi kerja dan waktu nak ke masjid solat jemaah

Boleh bawak solat ker?

Jom baca pandangan ustaz Fauzi Mustafa ni...




Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunya serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari. 

Buatan bumiputra yang diyakini halal berbanding perfumes import yang dikhuatiri dan sering kali kita tertipu dengan isi kandungannya. 


Boleh dipakai waktu ride, bersukan dan mudah dibawa kemana sahaja. 

Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA .


✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Boleh di bawa solat
✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
✔ 35ml , edp bukan edt

SENARAI WANGIAN  DE XANDRA






JOM DAPATKAN PERFUME DE'XANDRA

Fast Response

 Wasap / Telegram 
+6010-8787826 (Halim)

Jika di area Putatan/Kota Kinabalu boleh pm dan berjumpa utk lihat sample.

AGEN DIPERLUKAN !!!!