Tamar Cocoa : Minum Pun Boleh Dapat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera 

Hari ni admin nak perkenalkan rakan-rakan semua dengan satu minuman yang MasyaAllah sangat LAZAT dan SEDAP iaitu TAMAR COCOA keluaran syarikat Muslim AlHaddad Marketing.



Admin dapat tahu tentang minuman ini bila terbaca status rakan FB. Nampak macam sedap dan lazat. Sekadar ingin mencuba, admin beli 1 pek Tamar Cocoa terlebih dahulu.

Tak sampai 3 hari, sudah habis dibancuh oleh anak-anak admin. Rupanya mereka sangat suka dengan kelazatan Tamar Cocoa ini.


Kebetulan minggu lalu admin ambil cuti satu hari kerana ada urusan di Jabatan Pendaftaran Negara, Admin dapat tahu berdekatan dengan tempat tu ada stokis produk Alhaddad. Tanpa membuang masa,admin terus dapatkan 2 pek Tamar Cocoa, mee kering dan bihun. Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, terus boleh daftar jadi ahli Alhaddad. 1 Pek lagi dikira pada harga ahli. 


Yang PALING BEST..anda dapat komisen RM0.70 setiap kali membeli Tamar Cocoa. Guna sendiri pun boleh dapat duit. Ini yang syok nak beli produk Al Haddad lagi dan lagi ni..


Ini bukti komisen diterima baru-baru ini




Nampak sikit je kan? 


Takpa..anda boleh duduk dan tengok.. atau anda join team kami..saya akan guide


Tahukah anda walaupun komisen yang diberi hanya sen-sen, ada ahli yang dah jana income 4-5 angka sebulan dengan Tamar Cocoa. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Cuba bandingkan komisen bulan February.


Nampak tak peluang disitu? 


Terima kasih kepada sahabat yang yakin dan percaya kepada produk Muslim.


Ini pula transaksi sepanjang bulan Oktober. Bole semak di website. Urusan telus.





Selain daripada Tamar Cocoa, Al Haddad juga ada mengeluarkan produk lain  seperti gambar dibawah 



produk alhaddad



Rata-rata yang mengamalkan Tamar Cocoa terdiri daripada kalangan ibu yang menyusu.

Melalui bacaan di blog-blog, saya dapati banyak testimoni yang menyatakan Tamar Cocoa membantu menambah susu. 


[ Keahlian Alhaddad MUDAH dan MURAH ]  

***Beli 1 pek Tamar Cocoa pada harga RM22, dah LAYAK untuk saya daftarkan dan jadi ahli secara PERCUMA , saya berikan username & password untuk pengesahan keahlian anda. ***

*** syarat diatas sah setakat 31 Ogos 2016

Bermula 1 Sept 2016, berikut adalah syarat daftar ahli:

Beli 3 produk ( 1 harga pasaran, 2 harga ahli), saya akan daftarkan anda sebagai ahli secara PERCUMA

SERENDAH RM63.00 (SEM) /RM72.10 (SS), dapat 3 paket besar tamar cocoa 

Admin, saya nak daftar ahli sekarang juga!!!!

(pastikan ada whatsApp)

Harga belum masuk kos pos ye.  

Nota- Belian pertama HENDAKLAH melalui pos. Belian seterusnya boleh dapatkan daripada stokis terdekat. 

Senarai stokis terdekat akan dikongsikan kepada anda selepas berjaya daftar sebagai ahli.

Cara-cara nak buat duit dengan Tamar Cocoa

1. BELI dan GUNA SENDIRI 

2. SYORKAN kawan buat perkara sama 

3. Kawan anda pula SYORKAN kawan dia buat benda sama 

Anda tak WAJIB menjual pun.  

Belanja kawan di pejabat minum tamar cocoa atau jamu tetamu yang ziarah ke rumah anda minum Tamar Cocoa.

Bila dia minum rasa sedap tentu diapun nak tahu lebih lanjut. Kongsilah cerita pasal faedah join ahli tamar cocoa.

Anda cuma SYORKAN kawan tukar produk minuman coklat yang biasa mereka minum kepada produk muslim. Kita sokong produk muslim. InshaAllah sama-sama kita kembangkan ekonomi muslim. 

Sama-sama kita berjihad dan bersatu.  Setiap bulan anda beli Tamar Cocoa untuk kegunaan sendiri.  Kawan anda pun beli untuk kegunaan sendiri.  Sambil nikmati kelebihan produk Tamar Cocoa, anda akan diberi ganjaran.  

Anda beli dapat komisen, kawan anda beli, pun anda dapat komisen.  makin ramai kawan atas kawan atas kawan atas kawan... makin banyak komisen tapi... jangan pula jadi sibuk nak kaut untung sampai jadi tak tentu hala boleh dapat guna free dan ada sedikit extra income kira okey la. Mudahnya, biar hati ikhlas nak tolong orang kaya tak kaya tu letak belakang dulu


Ini contoh jika anda daftar 7 ahli
 

anda beli kami bagi duit


Kalau anda minat menjual, boleh dapat lebih lagi, Anda beli harga RM19.10, jual balik harga RM22. Dapat untung RM2.90. Anda boleh bukak meja jualan di masjid, pasar tani, uptown dll.

BERMINAT?

SMS/Wassap 010-878 7826

atau 


========================= 
3 Bonus istimewa untuk AHLI : 
========================= 

√ Komisen Peribadi - Beli sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70 

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan beli TC dan daftar ahli .Dapat lagi komisen. 

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM19.10, boleh jual pada harga : RM22 , dapat untung runcit RM2.90.  


BONUS TAMBAHAN 

√  Link Senarai Stokis Terdekat 

√  WhatsApp Support Group 

√  FB Support Group 


ADA SOALAN?

Hubungi admin, klik link bawah ni (pastikan ada wasap)


(sms/whatsapp/telegram) 

Tips: Jika tak jumpa dalam wassap sila add code +60 cth : +6010-8787826


-----------------------------------------------------------------------------------------

Anda juga boleh hubungi PENGEDAR ALHADDAD di kawasan berdekatan anda

*SABAH*

Putatan (Taman Teluk Villa)
Halim (Admin)
010-878 7826 

Sipitang (Mesapol)
Norida
0138220816

Ranau (kg.Lukapon)
Astutie Middie
FB: Astutie Middie
014-567 5698

Tawau (Batu 2)*new*
Vera Febriana
019897 8279

Penampang (Kendara Apt)
Fina 
017-833 1077

Pasir Putih, Putatan 
Raimi 
010-319 1803

Kota Belud 
Sapian 
016-843 2755

Pengedar Diperlukan !!!

Papar
Kudat
Kota Marudu
Sandakan
Semporna
Tawau
Beaufort
Penampang
Inanam
Sepanggar
Telipok


*PERLIS*

Beseri
Azlina abu Bakar 
013-580 0494

*KEDAH* 

SUNGAI PETANI - 
KAK WA@NORISMA 
019-425 2586 

Jitra (Taman Desa Tanjung)
Nor Fazlina
013-510 6840 

Kota Kuala Muda/Kangar
MOHAMAD ASYRAF
012-432 3502 

Sik  
Noor Zahidah Md Said 
019-412 5854

*PULAU PINANG*

Bayan Lepas (I-park Jln Rajawali)*new*
Amarina
019-441 8069
 

Bayan Lepas (kem sg ara)
zaidi 
019-4341944/019-5901944

Balik Pulau 
Tarmizi 
012-541 0161

Georgetown   
Asmida 
013-448 5387 


*PERAK* 

Ipoh (Taman Rapat Permai)
Normah Ishak **STOKIS MOBILE 
013-400 4684 

Gerik  (Felda Papulut)*new*
M Zaki
0175797689

Kuala Kangsar (Manong)
Mimi Azura
013-469 5402

Lenggong  
Ribhah Mat Hassan 
019-598 0820

Bagan Serai   
Siti Mariam Mukhtar 
012-226 1626

Parit Buntar 
Siti Fatimah 
012-472 4361

Pengkalan Hulu   
Izzureen 
011-3626 719

*SELANGOR*

Sepang (Sg Pelek)*new*
Nazri
012-923 5919
 
Sepang (Kota Warisan)*new*
Nurul Aisha
014-297 7852

Shah Alam (Seksyen U8)*new*
Firdaus
012-671 3473
 
Shah Alam (Seksyen 27)*new*
Atikah 
016-237 9873

Sg Buloh (Hospital Sg Buloh)
Jumuatul Solleha
017-542 3336

Haniza 
Serendah (Pinggiran Tasik Kiambang)
017-847 6010

PJ (Tmn Dato' Harun)
Muzalifah
FB : CT Efa
012-6698673

Subang (Kg Melayu)
Abdul Aziz
010-905 3887

Subang Jaya (SS14/4B)
Ayu Oriza
016-3917676

Bandar Sri Damansara  
Hafizah 
012-350 5665  

Kota Damansara 
Norhanim Ensah 
012-384 1240  

Seri Kembangan  
Norita Ratna 
012-940 6825

*KAJANG*

Kajang Perdana *new*
Taufik
017-884 5223

Kajang (Sungai Sekamat)
Siti Aisah
019-326 3972

Kajang (Taman Jasmin)
Radiah 
FB: Radh 
013-3079132

Kajang (Taman Prima Saujana)  
Masnah 
017-225 6115

Kajang (Taman Bukit Mewah) 
Siti Hanum Othman Ong 
018-368 9338 

Kajang (Taman Kajang Baru, Sg Jelok)  
Edlyna Idris 
0111-325 6215 (CALL SHJ) 

*KLANG*

Telok Panglima Garang *new*
Ismahani
017-6178319

Klang (Taman Bunga Melor) 
Ridzuan mahbub 
011-1868 0679

Klang (Jalan Bukit Kuda) 
Izhar Ismail 
011-3241 6166

Klang (Bandar Bukit Tinggi 2) 
Azliza Abdullah 
019-316 1645) 

Klang (Rantau Panjang)  
Norhaiza Zakaria 
017-687 3262

Klang (Bukit Tinggi) 
Juliana Mohd 
017-737 5798 

*KUALA SELANGOR*

Kuala Selangor (Smpg 3 Kg jeram) 
Shailla Mat Noor 
013-673 5514

*SELAYANG*

Selayang (Taman Prima Selayang) 
Rohaida Abdul Talib 
014-247 0161 

*AMPANG*

Ampang (Tmn Bukit Permai)
Hasan Bisri Masra
011-1694 4464/011-3630 2398 

Ampang (Ampang campuran)  
Nortikah Abdullah 
012-401 7281 

*CHERAS*

Nafisah
Bandar Tun Hussein Onn
013-267 0717

Mohamed Meera
Bandar Tun Hussein Onn
019-546 2097


*KUALA LUMPUR*

Cheras (Pangsapuri Meranti)
Mohd Rustam Hamzah
013-981 9285
 
Cheras   
Nor Azrieza Ahmad Sobri 
011-2343 0166
  
Keramat 
Mohd Banuri 
016-2883007

Pantai Dalam, Ampang (Selangor) 
Mohd Emraan Sharuddin 
019-282 8075

Sentul, Bkt Damansara & TTDI - 
Siti Mariam Mt Bakri 
012-397 9284


*WP PUTRAJAYA*

Presint 8 
Razilah Razali 
016-521 9054

Presint 5 
Maimunah 
019-253 2667

*NEGERI SEMBILAN*

Seremban
Khairul  
013-386 5500

Batu Kikir 
Ezawati 
017-328 5434

*MELAKA*

Jasin (Kesang Jaya)
Norihan Binti Hashim
016-9745889

Durian Tunggal 
Azahri Ahmad 
012-620 5143

Bukit Rambai 
Azidah 
017-913 1604 

*JOHOR*

JB (Tmn Pulai Indah)
Mastura
FB: Mas Namaku
013-7701902

Pengerang (Teluk Ramunia)
Siti Aishah
FB: Mas Namaku
013-793 3475

Skudai (Kampung Maju Jaya)
Mazurin Binti Mohd Shah 
FB : Mazurin 
019-7219938

Johor Bahru 
Hajah Sharifah 
019-773 6768 

Tangkak
Maizal 
FB : Eja Mai
019-7120604

Muar (Pt.Keroma) 
Norlizah 
018-7910915

Muar 
Eleena 
012-391 7395 

Masai 
Ayu 
012-718 7185 

*PAHANG*

Kuantan (Balok)
Amir
014-507 2120

Kuantan (Perkampungan Sg Isap 2)
Norita 
019-949 7186

Kuantan 
Roslina 
017-969 2446 

Kuantan
Izanie 
019-995 9112

Kota Gelanggi 2 
Hafidzah Zambri 
019-550 8962

Mentakab 
Zulaikha 
011-1290 2158 

*TERENGGANU*

Jertih *new*
Liana 
011-2566 5275

Kerteh, Kemaman  
Rohayu Maarof 
018-770 7954

*KELANTAN* 

Kota Bharu*new*
Hafizah
017-624 3996

Kg Temangan, Machang 
Zuhaya 
014-826 4768

Kota Bharu 
Nazayati 
014-507 5686 

*SARAWAK*

Sibu (Kem Oya) *new*
Syafeza
010-960 3554
 
Limbang 
Linna
+67387239711)  

Kota Samarahan 
Ratna 
017-322 5875
  
Bintulu 
Mohd Fathullah 
010-5912341
        
Bintulu
Florida 
011-19197542 


TIADA RAKAN NIAGA KAMI BERDEKATAN KAWASAN ANDA?

PELUANG ANDA DILANTIK SEBAGAI RAKAN NIAGA KAMI MASIH TERBUKA LUAS...

RAKAN NIAGA DIPERLUKAN!!!

DAFTAR SEGERA SEBAGAI AHLI DAN SAYA AKAN SENARAI NAMA ANDA DISINI!!

BERMINAT ??

WASAP  010-878 7826  UNTUK INFO LANJUT...