Pengenalan

5 Cara Buat Duit Online Tanpa Modal 

Buat Duit Dengan Kerja Mudah (Micro Job) 
Micro Job adalah site yang membayar untuk buat kerja mudah. Kerja yang saya maksudkan tidak memerlukan kepakaran internet. Kerja mudah seperti  'bookmark', 'sign up', 'like' dll. 

Buat Duit Dengan GPT ( Get Paid To) 

GPT adalah website yang membayar anda untuk menyiapkan tawaran mudah. Tawaran adalah seperti sign up, buat survey, hantar email, tengok video, main game, download file dan peraduan. 

Buat Duit Dengan PTC  
PTC adalah site yang membayar untuk klik iklan 

Buat Duit Daripada Laman Sosial 
Buat Duit hanya dengan bersosial seperti forum, sembang dan like facebook

Buat Duit dengan Link
Program yang membayar, untuk memendekkan URL.Pendekkan semua URL yang anda nak post di Facebook,Twitter, website, blog atau lain-lain seperti bookmark, comment atau dalam forum. Jika sesiapa klik pada link berkenaan, anda akan Dapat Duit. Simple sangat.

Bagaimana Nak Mula Buat Duit Daripada Website Diatas?
  • Hanya perlu ada email yang sah dan payment processor (spt PayPal / Alertpay /libery reserve) untuk keluarkan duit 
  •  Cari site yang anda minat sertai dan daftar di sana
  • Sahkan Email (kebanyakan site akan hantar email pengesahan kepada email anda) hanya ikut arahan yag diberikan dalam email selepas anda dah menjadi ahli 
  • Log in dalam site tersebut dan mula buat duit
Yang paling saya suka dengan semua website ini ialah anda tak perlu modal atau pelaburan untuk bermula. Jadi, pendapatan anda 100% tiada risiko. Jadi, sekiranya saya boleh buat, saya pasti anda juga boleh buat Duit dengan cara ini. Untuk bermula klik saja link diatas ..